Μίλα μου βρόμικα: Ο άνθρωπος που τα είχαμε τρία χρόνια, ξαναμπήκε στη ζωή μου μετά από πάρα πολύ καιρό

«Φοβάμαι ότι θα μου ξαναπεί μια μέρα ότι δεν είναι έτοιμος για δέσμευση και άλλα τέτοια. Δεν μπορώ να το σταματήσω»

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Ο άνθρωπος που τα είχαμε τρία χρόνια, ξαναμπήκε στη ζωή μου μετά από πάρα πολύ καιρό, που είχαμε χωρίσει και είχε προδώσει όλα μου τα συναισθήματα. Όπως καταλαβαίνεις, με έχει αναστατώσει. 

Αγαπημένο μου μανεκέν, ο άνθρωπος που τα είχαμε τρία χρόνια, ξαναμπήκε στη ζωή μου μετά από πάρα πολύ καιρό, που είχαμε χωρίσει και είχε προδώσει όλα μου τα συναισθήματα. Όπως καταλαβαίνεις, με έχει αναστατώσει. Μου έχει φέρει τα πάνω κάτω. Πηγαίνουμε θερινά σινεμά, συναυλίες, καμιά εκδρομή, εγώ νιώθω πάλι ότι είναι ο ένας και μοναδικός, αλλά φοβάμαι πολύ ότι θα χαθούν όλα αυτά μια μέρα ξαφνικά. Φοβάμαι ότι θα μου ξαναπεί μια μέρα ότι δεν είναι έτοιμος για δέσμευση και άλλα τέτοια. Δεν μπορώ να το σταματήσω από τη μια, αλλά από την άλλη είναι σκληρό να ξέρεις πως θα τελειώσει όλο αυτό.

Άκου, φίλη μου, οι σχέσεις δεν έρχονται μαζί με ασφάλεια εφ’ όρου ζωής. Δεν ξέρω τι είχε συμβεί ακριβώς την πρώτη φορά, που χωρίσατε, αλλά κοίτα πως στα έφερε και πάλι η ζωή να εμφανιστούν μπροστά σου τραπουλόχαρτα, που έχουν ξαναπεράσει από τα χέρια σου κι εσύ να καλείσαι να τα διαχειριστείς ξανά από την αρχή. Το να «μην είμαστε απόλυτοι», να «μην κλείνουμε πόρτες» και το «να δίνουμε δεύτερες ευκαιρίες», φαντάζομαι είναι πράγματα, που έχεις ακούσει ως συμβουλές από τις φίλες σου, όπως και τα «παράτα τον τον μ@#$%@» και άλλα τέτοια κομψά. Κανείς δεν ξέρει πως νιώθεις πραγματικά και αν μπορείς να διαχειριστείς τις συγκρούσεις σου και κανείς δεν πρέπει να σου κάνει τον δάσκαλο. Εγώ στη θέση σου, θα του μιλούσα χύμα και σταράτα. Πες του ότι δεν αντέχεις να ξαναπεράσεις τα ίδια, ότι σε ταλαιπωρούν πολλές σκέψεις και ότι δεν το ευχαριστιέσαι, όσο θα ήθελες. Στ’ αλήθεια θα ήθελα να ήμουν από μία πλευρά, να δούμε τι θα σου απαντήσει.