Μίλα μου βρόμικα: Είμαι 28 ετών και είμαι τρελά ερωτευμένη με τον τραγουδιστή και λυράρη ενός συγκροτήματος

«Ξεκίνησε ως πλάκα, αλλά πηγαίνω σε κάθε live τους, οι φίλοι μου πια με κοροϊδεύουν, όμως εγώ δεν μπορώ να σταματήσω να τον χαζεύω, όταν τραγουδάει»

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Είμαι 28 ετών και είμαι τρελά ερωτευμένη με τον τραγουδιστή και λυράρη ενός συγκροτήματος, που παίζει παραδοσιακή μουσική.Μου έχει γίνει έμμονη ιδέα. Τον βλέπω μέχρι και στον ύπνο μου.

Τζένη μου, ντρέπομαι λίγο που θα το πω δημόσια, αλλά είμαι 28 ετών και είμαι τρελά ερωτευμένη με τον τραγουδιστή και λυράρη ενός συγκροτήματος, που παίζει παραδοσιακή μουσική. Ξεκίνησε ως πλάκα, αλλά πηγαίνω σε κάθε live τους, οι φίλοι μου πια με κοροϊδεύουν, όμως εγώ δεν μπορώ να σταματήσω να τον χαζεύω, όταν τραγουδάει. Τι να κάνω πια; Μου έχει γίνει έμμονη ιδέα. Τον βλέπω μέχρι και στον ύπνο μου.

Να μην ντρέπεσαι καθόλου! Ξέρεις πόσους κιθαρίστες, ντράμερ, μπασίστες έχω ερωτευτεί εγώ; Ρητορική η ερώτηση. Έτσι είναι η σκηνή. Πλανεύτρα! Με το που ανεβαίνουν στη σκηνή, κάτι τους συμβαίνει. Θα σου έλεγα ότι μιας και είσαι σε μια ηλικία, που δεν θα σε παρασύρει απλά μια τρέλα ή μια ανώριμη παρόρμηση να το κυνηγήσεις και να το διεκδικήσεις. Πήγαινε με την παρέα σου πρώτο τραπέζι πίστα, πέρνα καλά και βρες ευκαιρία σε κάποιο διάλειμμα τους ή μόλις τελειώσει το live τους, να του πιάσεις την κουβέντα. Κι αν σου κάτσει;