Μίλα μου βρόμικα: Μετά το σεξ, μου έκανε ghosting

«Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση»

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Φλέρταρα με έναν συμφοιτητή μου, συχνάζαμε στο καφέ που δουλεύει, κάναμε σεξ αλλά ψυχράνθηκε. 

Τζένηηηη, εδώ το καλό το ghosting!!! Τους τελευταίους μήνες φλέρταρα φουλ με έναν συμφοιτητή μου, ο οποίος δουλεύει και σερβιτόρος σε ένα καφέ που συχνάζει όλη η παρέα. Κάναμε καλούτσικο σεξ και από τότε, αφού ανταλλάξαμε δύο όχι τόσο θερμά μηνύματα, όταν του πρότεινα να πάω από το μαγαζί που δουλεύει, μου είπε ότι δεν νιώθει άνετα να πάω στον χώρο εργασίας του. Συμφώνησα. Ωστόσο, από τότε ούτε φωνή, ούτε ακρόαση.

Έλα, πάμε για μια ακόμη φορά το κλασικό, το ορθόδοξο μοτίβο εξαφάνισης μετά από σεξ. Λοιπόν, φίλη, αν σου έχει καρφωθεί στο μυαλό ο τύπος που εξαφανίστηκε έτσι μετά το σεξ και θέλεις οπωσδήποτε να πάρεις μια απάντηση, πήγαινε στο καφέ που δουλεύει. Ή πάρ’ τον ένα τηλέφωνο. Ή στείλ’ του ένα μήνυμα. Ή γράψ’ του dm. Ή στείλ’ του ένα σήμα καπνού. Ή ένα ταχυδρομικό περιστέρι. Ευτυχώς, όποιος θέλει να επικοινωνήσει, βρίσκει ένα εκατομμύριο τρόπους να το κάνει, όπως ακριβώς και όποιος θέλει να εξαφανιστεί. Απλώς, εγώ να ρωτήσω σε αυτό το σημείο. Έχει κάποιο νόημα στ’ αλήθεια; Δεν μας έδειξε ήδη αρκετά από τα ταλέντα του;

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice