Μίλα μου βρόμικα: Έχω κόλλημα με τους ένστολους, αλλά η τελευταία εμπειρία μου χάλασε το φετίχ

«Ο ενθουσιασμός μου δεν υπήρχε όταν γνώρισα έναν αξιωματικό στο μπαρ, όμως...»

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Έχω κόλλημα με τους ένστολους, γνώρισα πρόσφατα έναν αξιωματικό άλλα δεν είχε επιτυχία η σεξουαλική προσπάθεια και μου χάλασε το φετίχ

Που λες, Τζένη μου, εγώ, όπως και η μισή Ελλάδα έχω ένα κόλλημα με τους ένστολους. Παραλύω και μόνο στην όψη μιας στολής. Γνώρισα πρόσφατα σε ένα μπαράκι έναν αξιωματικό και, όπως καταλαβαίνεις, ο ενθουσιασμός μου δεν υπήρχε. Την πρώτη βραδιά, που βρεθήκαμε, αυτός δεν είχε προφυλακτικό μαζί του και αντ’ αυτού κάναμε άλλα, με αποτέλεσμα να πάω την επόμενη μέρα σε ένα συνέδριο, που είχα, με σημάδια στο λαιμό. Την επόμενη βραδιά είχε μόνο ένα προφυλακτικό μαζί του, όμως δεν είχε επιτυχία η προσπάθεια. Ξενέρωσα τόσο πολύ. Μου χάλασε το φετίχ ο κύριος.                                  

Αρχικά, να διατηρήσω τις επιφυλάξεις μου για τα γούστα της μισής Ελλάδας. Δεν διαψεύδω, δεν επιβεβαιώνω κιόλας. Στο θέμα μας, τώρα, ένας ίσον κανένας, για να σου χαλάσει το φετίχ σου. Ας μην είμαστε απόλυτες. Το οφείλεις στον εαυτό σου να ξαναδοκιμάσεις και με έτερο εκπρόσωπο του ιδίου ή άλλου σώματος. Για το ζήτημα του προφυλακτικού θα ήθελα να πω το εξής. Ας είμαστε κι εμείς προετοιμασμένες. Ας μην το νιώθουμε εν έτει 2022 ως «αντρική υποχρέωση». Ας έχουμε κι εμείς στη τσαντούλα μας 1-2, αν έχουμε σκοπό να το κάψουμε, κυρ Στέφανε, απόψε. Και κλείνοντας, λέω… μην κολλάς στον αξιωματικό. Ψάξε να βρεις τον τύπο που θα σου αρέσει πραγματικά, ό,τι κι αν επαγγέλλεται, και στην τελική νοικιάζετε μια ωραιότατη στολή. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice