Μίλα μου βρόμικα: Το αγόρι μου στις διακοπές μας με έκανε να νιώθω σκουπίδι

«Πήγαμε σε ένα μουσικό φεστιβάλ και με είχε γραμμένη συνέχεια»

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Πήγαμε διακοπές σε ένα μουσικό φεστιβάλ με το αγόρι μου και μου ξεδίπλωσε μια πολύ άσχημη πλευρά του χαρακτήρα του

Το αγόρι μου, που πρόσφατα έγινε αγόρι μου, στις τελευταίες καλοκαιρινές διακοπές που είχαμε πάει σε ένα μουσικό φεστιβάλ στο βουνό, μου ξεδίπλωσε μια πολύ άσχημη πλευρά του χαρακτήρα του. Δεν μπορώ να το πω διαφορετικά, αλλά με είχε γραμμένη σε όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ. Πιο γραμμένη δεν έχει. Εγώ κουβαλούσα τα πράγματα, εγώ έστησα τη σκηνή μας, αυτός άραζε συνέχεια με τους φίλους του όλη την ώρα και μου αφιέρωσε χρόνο μόνο για λίγο το βράδυ μέσα στη σκηνή. Τη μία βραδιά. Την άλλη βραδιά τον πήρε ο ύπνος μαζί με τους φίλους του. Με έκανε να νιώθω σκουπίδι. Δεν θέλω να του ξαναμιλήσω ποτέ. 

Θα πρότεινα να του πεις το bye-bye από κοντά, έτσι για να κάνεις και εντυπωσιακή έξοδο. Σε καμία και σε κανέναν μας δεν αξίζει να μας φέρονται με αδιαφορία στη σχέση μας. 1.000 φορές single, δηλαδή! Θα πω, όμως, σε αυτό το σημείο, ότι και κανένας δεν μπορεί να μας κάνει να νιώσουμε «σκουπίδι». Δεν μπορεί να μας μειώσει την αξία μας και την αξιοπρέπειά μας. Η δική του αξία και αξιοπρέπεια θίγεται με κάτι τέτοιες συμπεριφορές. Οι καλοκαιρινές διακοπές είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικές τελικά για τα ζευγάρια, που δεν συγκατοικούν. Άντε και καλό μας καλοκαίρι! Τα λέμε από Σεπτέμβρη!