Μίλα μου βρόμικα: Πέρασε στη Νομική και μου κάνει συνέχεια πρόστυχα νοµικά αστειάκια στο σπίτι

Τις προάλλες µου είπε ότι θέλει να κάνει έρευνες στην… «υφαλοκρηπίδα» µου.

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Το αγόρι μου πέρασε νομική και το ζει λίγο παραπάνω, Κάνει όλη την ώρα πρόστυχα νοµικά αστειάκια και έχω απαυδήσει

Έχω απαυδήσει. Το αγόρι µου έδωσε κατατακτήριες για Νοµική. Πέρασε! Όλα καλά κι όλα ωραία. Εγώ τον στήριξα από την πρώτη στιγµή και χάρηκα πολύ µε τη χαρά του. Είµαι δίπλα του σε όλα, αλήθεια σ' το λέω. Το θέµα µου είναι ότι το έχει πάρει πολύ σοβαρά µε τη σχολή. Δεν εννοώ µε το διάβασµα, αλλά πώς να σ' το πω… το ζει. Κάνει όλη την ώρα πρόστυχα νοµικά αστειάκια στο σπίτι. Τις προάλλες, µου είπε ότι θέλει να κάνει έρευνες στην… «υφαλοκρηπίδα» µου. Δεν µπορώ! Του είπα «σιγά µη µου οριοθετήσεις και την ΑΟΖ». Σκέφτοµαι σοβαρά να τον χωρίσω. Θέλω τα φώτα σου. 

Αν αυτό το µήνυµα, είναι πέρα ως πέρα αληθινό, θα ήθελα –και το αιτούµαι δηµοσίως– να έρθω να µε φιλοξενήσετε καµιά εβδοµάδα στο σπίτι σας, να µαζέψω µπόλικο υλικό για τη φετινή σεζόν του «Μίλα µου βρόµικα». Πάντως, έρχεται δύσκολος χειµώνας, φίλη µου, µε τα ενεργειακά στα ύψη και µου φαίνεται πολύ λογικό να µην αντέξεις κι εσύ η δόλια κάποια στιγµή το τόσο κρύο… χιούµορ. Άντε και καλή µας σεζόν!

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice