Μίλα μου βρόμικα: Μετά από επικό καυγά πήρε τηλέφωνο και είπε «Μαµά, φεύγει. Τι να κάνω;»

«Όπως καταλαβαίνεις, έγινα πιο έξαλλη µετά»

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Πάνω σε επικό καβγά και ενώ εγώ µάζευα τα πράγµατα µου πήρε τηλέφωνο τη µητέρα του και της λέει «Μαµά, φεύγει. Τι να κάνω;».

Τζένη µου, υπάρχουν και χειρότερα απ’ όλα αυτά που διαβάζω στη στήλη σου. Με τον πρώην πάνω σε όχι απλά καβγά, αλλά σε επικό καβγά και ενώ εγώ µάζευα τα πράγµατα µου –γιατί µέναµε µαζί– πήρε τηλέφωνο τη µητέρα του και της λέει (είτε το πιστεύεις είτε όχι) «Μαµά, φεύγει. Τι να κάνω;». Όπως καταλαβαίνεις, έγινα πιο έξαλλη µετά. 

Κοίτα αγαπηµένη, έχω λάβει µήνυµα εδώ στη στήλη από φίλη ότι, πάνω σε τσακωµό, ο άντρας της φώναξε τη µαµά του να του κάνει ποδόλουτρο. Οπότε, χωρίς να θέλω να προσβάλω και να µειώσω την υπόθεσή σου, πάλι καλά να λέµε. Αστειεύοµαι, φυσικά. Νοµίζω και ελπίζω, αν ακόµη δεν έχεις φύγει, να κάνεις µια ουσιαστική συζήτηση µε το αγόρι σου. Είναι πολύ ωραίο να ακούµε τη γνώµη ανθρώπων, που εµπιστευόµαστε τόσο πολύ και µας αγαπούν τόσο πολύ, αλλά για καθετί υπάρχει ο χρόνος του και, επίσης, καλό θα ήταν να λύνατε µαζί τα προβλήµατα σας εν πρώτοις. Καλή σεζόν, είπαµε;! Πάµε να δηµιουργήσουµε, να εξελιχθούµε, να αγαπήσουµε και να αγαπηθούµε και για όλα θα βρίσκουµε τη λύση! 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice