Μίλα μου βρόμικα: Με προβληματίζει που ενώ με χωρίζουν, μου λένε για την καλοσύνη και την ευγένειά μου

«Δεν µπορώ πια ούτε να µετρήσω πόσες φορές το έχω ακούσει αυτό από άνδρα»

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Έβγαινα με ένα παιδί, πίστευα ότι όλα πάνε καλά, μέχρι που μου είπε ότι δεν νιώθει ενθουσιασμένος και δεν ξέρει αν θέλει να διορθώσει την κατάσταση 

Γεια σου, Τζένη, συγγνώµη που σου στέλνω στο Instagram, ήθελα να σου στείλω για ένα πρόβληµά µου στη στήλη σου στην Athens Voice, αλλά δεν βρήκα άλλο µέσο. Αυτό που ήθελα να σε ρωτήσω έχει να κάνει µε τον πρόσφατο χωρισµό µου. Είµαι 29 ετών και έβγαινα εδώ και έναν µήνα µε ένα παιδί. Όλα πίστευα ότι πήγαιναν µια χαρά, µέχρι που, πριν από µερικές µέρες, µου είπε πως αισθάνεται ότι δεν µε σκέφτεται όσο θα έπρεπε και ότι δεν είναι τόσο ενθουσιασµένος όσο στην αρχή. Αυτό που µε προβληµάτισε ιδιαίτερα είναι ότι µου είπε πως έχω αφοπλιστική καλοσύνη και ευγένεια. Δεν µπορώ πια ούτε να µετρήσω πόσες φορές το έχω ακούσει αυτό από άνδρα. Δηλαδή πώς να το εκλάβω αυτό; Είµαι πολύ καλή για να µε θέλουν; Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω. Όταν τον ρώτησα αν ο λόγος που µου κάνει αυτή τη συζήτηση είναι για να διορθώσει µια κατάσταση ή να την τερµατίσει, δεν απάντησε. «Δεν ξέρω», ήταν η απάντησή του. Τι να κάνω; Να προσπαθήσω να τον µεταπείσω; Από τη µέρα που έγινε αυτή η συζήτηση, δεν έχουµε ξαναµιλήσει.          

Να τα λύνουµε ένα ένα τα θέµατα. Παίζει και το info@athensvoice.gr για οτιδήποτε χρειάζεστε. Πάµε τώρα στο ζουµί. Δεν πιστεύω, φίλη µου, ότι µπορούµε ούτε να πείσουµε ούτε να πιέσουµε κάποιον να µας θέλει µε το ζόρι. Αν δεν του κάνει αυτό το ρηµάδι το «κλικ», πώς θα του το ξυπνήσουµε εµείς µε το µπίρι- µπίρι; Δυσκολάκι. Στείλ’ του ένα µήνυµα, γράφοντάς του πως του δίνεις χώρο και χρόνο, για να τα σκεφτεί µε την ησυχία του και να αποφασίσει. Και στο by the way, το ότι έχεις «αφοπλιστική καλοσύνη και ευγένεια» σ' το είπε ως αρνητικό; Δεν τον εννοώ τον κύριο.  

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice