Μίλα μου βρόμικα: Όταν βρεθήκαμε από κοντά έκανε περίεργα αστεία και γίναμε μπίλιες

Εγώ αρπάχτηκα και του είπα ότι δεν είμαι καμία τελευταία, για να με αποκαλεί «κομμάτι»

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Γνωριστήκαμε μέσω dating app, βγήκαμε, μου έλεγε περίεργες ατάκες, τσακωθήκαμε και τώρα θέλει να επανορθώσει 

Φίλη, γεια! Γνωρίστηκα μέσω dating app με ένα ωραίο παιδί και κανονίσαμε ραντεβού για να γνωριστούμε. Εγώ είχα μια δύσκολη μέρα στη δουλειά, αλλά παρόλα αυτά πήγα κανονικά στο ραντεβού. Εκεί αυτός είχε πολλή όρεξη, έκανε κάτι αστειάκια (που δεν μου άρεσαν) και μίλαγε συνέχεια. Σε κάποια φάση, μου λέει «θα έχει χαλάσει το Spotify μου, γιατί το ανοίγω και δεν μου λέει ότι είσαι το καλύτερο κομμάτι». Εκεί εγώ αρπάχτηκα και του είπα ότι δεν είμαι καμία τελευταία, για να με αποκαλεί «κομμάτι». Αυτός άρχισε και μου τη λέει και κάναμε το μαγαζί ώπα, γύρισαν όλα τα τραπέζια και μας κοίταγαν. Τώρα μου στέλνει να επανορθώσουμε, αλλά εγώ δεν ξέρω τι να κάνω. Νομίζω πως δεν ήταν απλά μια κακιά μέρα.

Τώρα, δηλαδή, οι νεολαίοι, την πέφτουν με ατάκες για το Spotify; Πού είναι οι εποχές του μπαμπά- ζαχαροπλάστη; (Παύση. Μελαγχολία. Κοιτάω έξω από το παράθυρο. Εντάξει, μου πέρασε.) Το λοιπόν, και μόνο για το κρύο της ατάκας, που θα την χαρακτήριζα από «φουλ lame απόπειρα για 15χρονα» μέχρι «γλοιώδη πεσιματική του ελέους», νομίζω δεν πρέπει να το χρεώσουμε στην έρμη την ημέρα. Να το ακούς το ένστικτό σου και να το εμπιστεύεσαι. Πάμε παρακάτω.