Μίλα μου βρόμικα: Βρέθηκα με έναν τύπο που γνώρισα μέσω dating app και αποδείχθηκε ότι του είχα ρίξει πόρτα

«Έκανα ότι έπαθα έναν πανικό κι ότι ζαλίστηκα και τον παράτησα στα κρύα του λουτρού»

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Βρέθηκα με ένα παιδί που γνώρισα μέσω dating app, δεν είχα δει φωτογραφία του και διαπίστωσα ότι δεν ήταν τυχαίο, γιατί μου έστελνε για καιρό πιεστικά μηνύματα

Γεια σου, Τζένη μου, τις προάλλες συνέβη κάτι ακραίο, που θέλω πολύ να το μοιραστώ, αν και ντρέπομαι. Κανόνισα να βρεθώ στο σπίτι ενός παιδιού, που γνώρισα μέσω dating app. Για να είμαι ειλικρινής, είχα μιλήσει ελάχιστα μαζί και δεν είχα δει φωτο προσώπου του. Πηγαίνοντας, όμως, εκεί διαπίστωσα ότι δεν ήταν τυχαίο, που δεν έστελνε φωτο προσώπου, καθώς ήταν ένας τύπος που μου έστελνε για καιρό στην εφαρμογή πιεστικά μηνύματα και εγώ του είχα ρίξει πόρτα. Τα έχασα, όπως καταλαβαίνεις. Τρόμαξα. Έκατσα λίγο δίπλα του στον καναπέ και ήμουν κουμπωμένος, δεν του μίλαγα. Μέσα στην ταραχή μου, έκανα ότι έπαθα έναν πανικό κι ότι ζαλίστηκα και τον παράτησα στα κρύα του λουτρού. Αυτά είχα να πω και θέλω πολύ να διαβάσω τη γνώμη σου.

Να την πω την αποψούλα μου, βεβαίως. Δεν σου λέω να τη δεις Ηρακλής Πουαρό και να αρχίσεις να ζητάς για έλεγχο δίπλωμα, ταυτότητα, γενεαλογικό δέντρο, Ε9, φορολογικό μητρώο και τις πινακίδες του αυτοκινήτου, για να βγεις ραντεβού. Βέβαια με αυτά τα creepy, που έχω ακούσει τελευταία, μπορεί να χρειαστεί ν’ αρχίσουμε να το κάνουμε και αυτό. Αλλά έστω τα βασικά μού φαίνονται απαραίτητα. Μια φωτογραφία ανφάς, ας πούμε. Σκέψου να έπεφτες πάνω σε κανέναν ξάδερφο, σε κανένα θείο.