Μίλα μου βρόμικα: Φοβάμαι μήπως του έκλεισα την πόρτα άθελά μου

«Το θέμα είναι πως τον σκέφτομαι ακόμα»

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Μιλούσαμε μέσω Instagram, χάθηκε η επικοινωνία, μου ξανα έστειλε και άθελα μου το έκλεισα την πόρτα 

Τζένη μου, χρειάζομαι φώτιση! Έχω γνωρίσει ένα παιδί, που μιλούσαμε μέσω Instagram και μου έδειξε να καταλάβω ενδιαφέρον. Μου έλεγε να βγούμε και τα μηνύματα του δεν τα λες και φιλικά. Μετά χάθηκε η επικοινωνία. Εγώ τότε είπα τέλος, δεν ενδιαφέρεται. Ξαφνικά, μετά από αρκετό διάστημα, έστειλε μήνυμα, αλλά δεν απάντησα πολύ θερμά. Το θέμα είναι πως τον σκέφτομαι και φοβάμαι μήπως του έκλεισα την πόρτα άθελά μου. Φίλες μου λένε ότι δεν ενδιαφέρεται και ότι απλά θέλει να δει αν εγώ έχω μείνει κολλημένη, αλλά δεν ξέρω τι συμβαίνει.

Αγαπημένη μου φίλη, η ζωή είναι πάρα πολύ μικρή για να τη σπαταλάμε σε τέτοια διλήμματα. Θέλει,-δεν θέλει, γουστάρει-δεν γουστάρει, βουνό-θάλασσα. Γνώμη μου είναι να στείλεις ένα μήνυμα, και το χειρότερο που μπορεί να γίνει είναι να σου πει «όχι». Σκέψου, όμως, να σου πει «ναι»! Υπάρχουν τόσοι άντρες εκεί έξω για να κολλάμε σε έναν και σε αναπάντητα ερωτήματα. Γι’ αυτό λοιπόν, στείλε αμέσως κι αν δεν σου κάτσει, thank you, next!

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice