Μίλα μου βρόμικα: Βρήκα στο συρτάρι του κομοδίνου των γονιών μου ένα κουτί µε δονητές

Ένιωσα φουλ άβολα και από την ντροπή µου σκέφτηκα να τους κρύψω κάπου...

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Βρήκα στο δωμάτιο των γονιών μου ένα κουτί µε δονητές σε διάφορα µεγέθη και σεξουαλικά βοηθήµατα

Καλησπέρα, µανεκέν της καρδιάς µας! Θα ήθελα να σου εκµυστηρευτώ ένα άβολο σκηνικό, που έζησα την προηγούµενη εβδοµάδα! Βοηθούσα τη µητέρα µου στις δουλειές του σπιτιού και, καθώς τακτοποιούσαµε την κρεβατοκάµαρα των γονιών µου, ανοίγω το συρτάρι του κοµοδίνου και τι να δω… Ένα κουτί µε δονητές σε διάφορα µεγέθη και σεξουαλικά βοηθήµατα. Ένιωσα φουλ άβολα και από την ντροπή µου σκέφτηκα να τους κρύψω κάπου, αλλά δεν το έκανα για προφανείς λόγους. Το ξέρω είναι λίγο awkward όλο αυτό, αλλά έτσι νιώθω.

Γεια σου, φίλη µου! Σε κόβω λίγο πουριτανή και δεν θέλω τέτοια. Θα ήθελα να σου πω και να σου υπενθυµίσω ότι και οι γονείς άνθρωποι είναι και έχουν και αυτοί ανάγκες. Το ξέρω είναι κάπως weird να κάνεις εικόνα τους γονείς σου επί το έργον, αλλά νοµίζω, αν το καλοσκεφτείς, ξεφύγεις από την εικόνα και περάσεις στην ουσία τους πράγµατος, θα χαρείς που οι γονείς σου κρατάνε ακόµα ζωντανό το ενδιαφέρον για sex. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice