Μίλα μου βρόμικα: Έκανα ένα επικά αποτυχημένο πέσιμο σε έναν διάσημο τραγουδιστή

«Ξεκίνησα και τραγούδαγα µέσα στη µέση του δρόµου, µπας και µε προσέξει, αλλά τίποτα»

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Πέτυχα στον δρόµο έναν πάρα πολύ γνωστό τραγουδιστή, ήταν κούκλος και του έκανα ένα αποτυχημένο πέσιμο 

Αγαπητή Τζένη, δεν σου γράφω γιατί θέλω τα φώτα σου σε κάτι, απλά έκανα ένα επικά αποτυχηµένο πέσιµο τις προάλλες και είναι κρίµα να το κρατάω µέσα µου. Πέτυχα στον δρόµο έναν πάρα πολύ γνωστό τραγουδιστή (ας µην πω όνοµα τώρα και γίνουµε βούκινο) και ήταν ΚΟΥΚΛΟΣ από κοντά, τον κοίταγα, τίποτα, ξεκίνησα να του σφυρίζω ένα από τα τραγούδια του, πάλι τίποτα. Τι να έκανα; Ξεκίνησα και το τραγούδαγα µέσα στη µέση του δρόµου, µπας και µε προσέξει, αλλά ρε συ πάλι τίποτα.

Αχ, να µη µας γράφεις περισσότερες λεπτοµέρειες. Θα σκάσω. Όχι, θα µαντέψω! Μήπως ήταν ο Βουτσικάκης, ο Αργυρός, ο Delta, ο Μαραβέγιας; Ποιος; Ποιος; Θέλω να ξέρω ποιος. Anyway, επειδή εδώ µιλάω µόνη και απάντηση από την άλλη πλευρά δεν παίρνω, να περάσω στο προκείµενο. Κάπου τον καταλαβαίνω τον άνθρωπο από τη µία, αν δεν µπορεί να πάει µέχρι το περίπτερο να πάρει σοκοφρέτες γιατί όλοι τον σταµατάνε στο δρόµο να του µιλήσουν. Θα βάζει κι αυτός τα ακουστικά του στη διαπασών και γεια σας. Πάντως, εσύ! Εσύ είσαι παιδί γενναίο, που λέει ένας άλλος τραγουδιστής. Το οµολογώ! Σφύριξες και τραγούδησες, λίγο το έχεις αυτό; Άλλοι είναι κολληµένοι στην οθόνη του κινητού και για φλερτ ούτε λόγος. Ας πούµε, ότι δεν ήταν καλό το timing κι ας το αφήσουµε στη λήθη.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice