Μίλα μου βρόμικα: Κάνουμε σεξ μια φορά την εβδομάδα, αλλά κλείνεται με τις ώρες στο δωμάτιο και βλέπει πορνό

«Όταν τον ρώτησα τι κάνεις τόση ώρα µέσα στο δωµάτιο, µου είπε πως παίζει ένα παιχνίδι online και θέλει ησυχία και συγκέντρωση»

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Έχουμε σχέση και επικοινωνούμε καλά, αλλά υστερούμε στο σεξ και υποψιάζομαι ότι κλείνετε με τις ώρες στο δωμάτιο του και βλέπει πορνό 

Έχω σχέση µε ένα αγόρι το τελευταίο τετράµηνο περίπου. 25 εγώ, 26 αυτός. Μένουµε µαζί. Όλα καλά και όλα ωραία, επικοινωνούµε φουλ, µας αρέσουν τα ίδια πράγµατα, γενικά κοµπλέ. Αλλά υστερούµε λίγο στο σεξ τον τελευταίο καιρό. Ζήτηµα αν κάνουµε µία φορά την εβδοµάδα. Το θέµα είναι ότι αυτός κλείνεται µε τις ώρες στο δωµάτιό του και βλέπει πορνό. Το λέω, γιατί το έχω ακούσει κάποιες φορές. Φυσικά, όταν τον ρώτησα τι κάνεις τόση ώρα µέσα στο δωµάτιο, µου είπε πως παίζει ένα παιχνίδι online και θέλει ησυχία και συγκέντρωση. Του είπα µια µέρα «θέλω να µου µάθεις» και µου απάντησε «άσε θα καείς, αυτά δεν είναι για σένα».                 

Μια φορά την εβδοµάδα; Θρίαµβος! Για κάποιους. Ξέρεις τι έχω διαβάσει εγώ σε τούτη τη στήλη 2 χρόνια; Το λοιπόν, και αν ισχύει, βέβαια, ότι βλέπει πορνό κλειδωµένος στο δωµάτιο, γιατί και ο δικός µου όταν παίζει κάτι παιχνίδια στο κινητό, ακούγονται από πίσω κραυγές και λοιπές αηδίες, αλλά επιβεβαιωµένα παίζει µια µπούρδα στο τηλέφωνο. Γι’ αυτό, σου προτείνω το εξής: φέρνεις ευθέως το θέµα στο τραπέζι. «Καλέ µου άνθρωπε, όταν κλείνεσαι  µέσα στο δωµάτιο, βλέπεις πορνό;» Περιµένεις µια ειλικρινή απάντηση, γιατί έτσι θέλω να πιστεύω. Ρώτησε τον αν πιέζεται από κάτι και δείξε του ότι µπορεί να σε εµπιστευτεί. Αν σου ανοιχτεί και όντως βλέπει πορνό, εξήγησε τους και τις δικές σου τις ανάγκες χωρίς φόβο και πάθος, µήπως ξεµπλοκάρει το θέµα. Τώρα τι να σου πω, αν προτιµήσει τελικώς το ιντερνετικό θέαµα, από το real time game, πάµε γι’ άλλα. Είπαµε να δει ο άνθρωπος µια-δυο φορές, αλλά δεν είναι και για χόρταση, όταν το κορίτσι περιµένει.