Μίλα μου βρόμικα: Πήγα στην πόλη του για να του κάνω έκπληξη και εκείνος πάγωσε

«Σκάω Θεσσαλονίκη, τον παίρνω τηλ. και του λέω, ήρθα. Αυτός σαν να πάγωσε, αλλά όχι µε την καλή έννοια.»

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Μιλούσαμε καιρό στα social, του έκανα έκπληξη στην πόλη που ζει αλλά εκείνος δεν το πήρε πολυ καλά.

Γεια σου, Τζενάρα! Εδώ και τρεις µήνες µιλούσα, δηλαδή µιλάω ακόµα, µε ένα παιδί από το insta. Εµένα µου αρέσει πολύ, είµαι ενθουσιασµένη, έως ερωτευµένη θα έλεγα. Μιλάµε συνέχεια – πρωί, µεσηµέρι, βράδυ, όποτε µπορούµε. Έχουµε κάνει και facetime, όλα τέλεια. Σαν να τα έχουµε κανονικά. Δεν φεύγω για δουλειά, χωρίς να του στείλω καληµέρα το πρωί. Το κακό είναι ότι µας χωρίζουν µερικά χιλιόµετρα, εγώ µένω Καβάλα και αυτός Θεσσαλονίκη. Βαρέθηκα, λοιπόν, µε τα µηνύµατα και όλα αυτά και είπα να του κάνω έκπληξη και να πάω να τον συναντήσω από κοντά για πρώτη φορά. Σκάω Θεσσαλονίκη, τον παίρνω τηλ. και του λέω, ήρθα. Αυτός σαν να πάγωσε, αλλά όχι µε την καλή έννοια. Μετά από λίγο, έσπασε ο πάγος βγήκαµε µια βόλτα, γενικά έδειχνε και αυτός ότι περνάει ωραία και µετά πήγαµε σπίτι του, εγώ έκανα την κίνηση να τον φιλήσω, δώσαµε δυο φιλιά και µετά τίποτα, παγοκολώνα αυτός πάλι. Ψιλοξενέρωσα λίγο και έχει σπάσει η επικοινωνία µας, αλλά εγώ τον θέλω. Τι λες να έγινε;

Γεια σου, φίλη τολµηρή! Σου βγάζω το καπέλο που πήρες το θάρρος και πήγες να του κάνεις έκπληξη, αλλά οι εκπλήξεις δεν είναι για όλους. Και αυτό καταλαβαίνω από τη στάση του αµόρε. Δεν θεωρώ απαραίτητα κακό που δεν έγιναν κάποια πράγµατα παραπάνω στο σπίτι του. Ίσως, να αποδιοργανώθηκε και αυτός εκείνη τη στιγµή. Για να δεις τι µέλλει γενέσθαι, βγάλε τα κάστανα εσύ από τη φωτιά (για άλλη µία φορά) και ρώτησε τον µε πάσα ειλικρίνεια, αν τον ενόχλησε η έκπληξη, και γενικά επιδίωξε ένα ξεκαθάρισµα. Δεν σε νιώθω για καµιά που δεν τολµά, άλλωστε. Είναι κρίµα να αναλώνεσαι σε κάποια «σχέση» και να τρως το χρόνο σου, αν δεν υπάρχει εξέλιξη. Στείλε µήνυµα τώρα και δώσε τα φιλιά µου!

                                                              

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice