Παυλίνα Βουλγαράκη: «Άργησα να καταλάβω ότι είμαι σε κακοποιητική σχέση»
Η Παυλίνα Βουλγαράκη © TV/screenshot
Σχεσεις

Παυλίνα Βουλγαράκη: «Eίχα κακοποιητική σχέση με σωματική και σεξουαλική βία»

«Απευθύνθηκα σε κάποιους ανθρώπους και με βοήθησαν»

62224-137655.jpg
Newsroom |

Παυλίνα Βουλγαράκη για κακοποιητική σχέση «Ήταν και σωματική βία και σεξουαλική»

Πριν λίγο καιρό η Παυλίνα Βουλγαράκη η οποία έκοψε τα μαλλιά της επί σκηνής ως ένδειξη στήριξης στις Ιρανές γυναίκες μίλησε στο podcast Mic2 και έκανε λόγο για την κακοποιητική σχέση που έζησε πριν κάποια χρόνια και πως κατάφερε να ξεφύγει. 

«Ήταν και σωματική βία και σεξουαλική. Ήταν μία πολύ κακοποιητική σχέση. Δεν ήταν ακριβώς σχέση, ήταν αυτό που θέλεις να φύγεις από τη σχέση και με το που το καταλάβει ο άλλος, δεν μπορείς να φύγεις.Προσπάθησα να τη λήξω αυτή την επαφή, γιατί δεν μου ταίριαξε και τελικά, ο άλλος βγήκε εγκληματίας. Με βοήθησε μια κολλητή μου φίλη που κατάλαβε τι συνέβαινε. Είδε στο πρόσωπό μου και στα χέρια μου κάποια σημάδια, που δεν έβγαζαν νόημα. Το κατάλαβε, όταν με είχε χάσει κάποιες εβδομάδες από το περιβάλλον της», συμπλήρωσε στη συνέχεια.
 
«Τον χειρίστηκε με έναν τέτοιο τρόπο, ώστε να με αφήσει να φύγω -με την έννοια ότι η κοπέλα χρειάζεται να πάει στο νοσοκομείο, είναι επικίνδυνο αυτό που κάνεις κι είσαι καλό παιδί. Το χειρίστηκε άψογα. Ειδικά για την ηλικία μας τότε, εγώ δεν θα μπορούσα να το κάνω. Είναι πανέξυπνη», είπε.

Αν και κατάφερε να φύγει μακριά του μετά από αυτό, εκείνος έκανε κάποιες κινήσεις για να την προσεγγίσει ξανά: «Με το που βρήκα την πρόσβαση και την επαφή με τον έξω κόσμο, εξαφανίστηκα και δεν με ξαναείδε ποτέ. Έχει προσπαθήσει, έχει κάνει κάποια πράγματα, αλλά δεν θέλω να μιλήσω για αυτά.

Απευθύνθηκα σε κάποιους ανθρώπους και με βοήθησαν. Μετά από αυτό παρατήρησα ότι αφού τελείωσε αυτή η επαφή, συνέχισα να κάνω κακοποιητικές σχέσεις που δεν είχαν σωματική βία, αλλά ψυχική. Κι εγώ έλεγα, αφού δεν με χτυπά όπως άλλος, δεν είναι βία, καλά είναι. Δυσκολεύτηκα να διακρίνω το φάσμα της βίας», δήλωσε.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice