Μίλα μου βρόμικα: Ο σύζυγός μου γράφτηκε σε θεατρική ομάδα και με έχει εντελώς γραμμένη

«Νιώθω πια ότι δεν έχουμε τίποτα κοινό»

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Ο σύζυγός μου ξεκίνησε θεατρική και ασχολείται μόνο με την παράσταση και την ομάδα, δεν μου δίνει καμία σημασία 

Είμαι παντρεμένη τέσσερα χρόνια και τον τελευταίο καιρό ο σύζυγος έχει αλλάξει πάρα πολύ. Έχει γραφτεί σε μία θεατρική ομάδα του δήμου με την οποία ετοιμάζουν μια παράσταση για το καλοκαίρι και ασχολείται μόνο με αυτό. Όταν σου λέω μόνο, το εννοώ. Δεν είμαι καμια τρελή. Έχει πάρει μέχρι και αναρρωτική από τη δουλειά του για τις πρόβες της ομάδας, ξεφωνίζει μέσα στο σπίτι τον ρόλο του από το πρωί ως το βράδυ, μιλάει όλη μέρα στο τηλέφωνο και σε ένα γκρουπ στο Facebook που έχουν με την ομάδα και γενικώς με έχει εντελώς γραμμένη. Νιώθω πια ότι δεν έχουμε τίποτα κοινό.

Φίλη, θέλω να οπλιστείς με υπομονή και κουράγιο. Ίσως, να περνάει τη φάση του, αλλά από την άλλη –αν το καλοσκεφτείς– είναι πολύ ωραίο να βρίσκουμε στη ζωή κάτι που να μας παθιάζει τόσο πολύ. Καταλαβαίνω κι εσένα, που είχες βολέψει τη ζωή σου/σας μ’ έναν συγκεκριμένο τρόπο, αλλά νομίζω ότι «σχέση» σημαίνει στηρίζω τον άνθρωπό μου. Εγώ, στη θέση σου, θα του επικοινωνούσα ότι νιώθω κάπως στην απ’ έξω και ,σεβόμενη τις νέες ανάγκες του, θα προσπαθούσα να βρούμε ποιοτικό χρόνο και για μας. Τώρα, τι να σου πω. Αν αποφασίσει να ταχθεί ολοκληρωτικά στην τέχνη και δεν θέλει να επενδύσει καθόλου στον γάμο σας, θα πάρεις κι εσύ τις αποφάσεις σου.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice