Μίλα μου βρόμικα: Το αγόρι μου με πιέζει πολύ να γνωριστούν οι γονείς μας

«Έμενα δεν μου αρέσει καθόλου η φάση. Ντρέπομαι, βαριέμαι, φοβάμαι»

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Το αγόρι μου που είμαστε μαζί 7 μήνες με πιέζει να γνωριστούν οι γονείς μου αλλά μου φαίνεται πολύ νωρίς για κάτι τέτοιο 

Τζένη μου, σε χρειάζομαι! Έχω ένα θέμα που με καίει! Έχω σχέση με ένα παιδί εδώ και 7 μήνες. Περνάμε ωραία, είναι γλυκός, αλλά τώρα τελευταία με πιέζει πολύ να γνωριστούν οι γονείς μας. Του το έχουν ζητήσει αρκετές φορές οι δικοί του, λέει. Έμενα δεν μου αρέσει καθόλου η φάση. Ντρέπομαι, βαριέμαι, φοβάμαι. Όλα μαζί. Εν τω μεταξύ, το συζήτησα και με φίλες μου και οι περισσότερες μου είπαν να το κάνω, γιατί ο φίλος μου είναι πολύ καλό παιδί. Λες να του κάνω το χατίρι; Δεν έχω καμία, μα καμία όρεξη. Μου φαίνεται πολύ νωρίς και επιπλέον δεν βρίσκω τον λόγο.

Με το ζόρι παντρειά δεν γίνεται, που λέει και το δημώδες άσμα. Φυσικά και δεν θα κάνεις κάτι με πίεση ή επειδή στο λένε οι φίλες σου. Δηλαδή τι θα αλλάξει αν οι γονείς του γνωρίσουν τους γονείς σου; Μου φαίνεται τόσο παλιακό όλο αυτό. Και παλιακό και αμήχανο και χωρίς λόγο. Εξήγησέ του ανοιχτά τι σε προβληματίζει και πες του ότι χρειάζεσαι τον χρόνο σου. Ίσως, στο μέλλον να θελήσεις, ίσως και όχι. Μην πιεστείς για τίποτα. Είναι σημαντικό να σεβαστεί την επιθυμία σου και να το εξηγήσει με τη σειρά του στους δικούς του.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice