Μίλα μου βρόμικα: Ανακάλυψα ότι το αγόρι μου χρησιμοποιεί εφαρμογή γνωριμιών

«Δεν του έχω πει κάτι ακόμα για να δω πόσο ακόμα θα κρατήσει η υποκρισία του. Θέλω να του τα πω όλα, αλλά ακόμα κρατιέμαι. Βασικά, θέλω να ταπεινωθεί»

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Ανακάλυψα ότι το αγόρι μου χρησιμοποιεί εφαρμογή γνωριμιών

Μανεκέν μου, την καλησπέρα μου. Έχω σχέση με ένα παιδί εδώ και 7 μήνες. Μια ωραία πρωία, εκεί που πίναμε καφέ με μια παλιά μου φίλη από το σχολείο που πέτυχα στην περιοχή (αυτή single εν τω μεταξύ), ανοίγει μια εφαρμογή γνωριμιών κι αρχίζει να μιλάει με έναν. Το εν λόγω προφίλ δεν είχε φωτογραφία και η φίλη μου του ζήτησε να στείλει. Στην αρχή, έστελνε 1-2 φωτογραφίες μόνο σώμα (χωρίς πρόσωπο), και έτσι, όπως τις έβλεπα, όλο και κάτι μου θύμιζαν. Έλεγα μέσα μου «δεν μπορεί». Μέχρι που της στέλνει πρόσωπο και παθαίνω ντουβρουτζά! Πληγώθηκα πάρα πολύ, αλλά είπα στον εαυτό μου ότι δεν αξίζει. Νιώθω ότι δεν μπορώ να εμπιστευτώ κανέναν. Δεν του έχω πει κάτι ακόμα, γιατί σκέφτομαι πώς να του το φέρω και να δω πόσο ακόμα θα κρατήσει η υποκρισία του. Θέλω να του τα πω όλα, αλλά ακόμα κρατιέμαι. Βασικά, θέλω να ταπεινωθεί.

Καλέ, ούτε το λαχείο να σου καθόταν! Τι πιθανότητες υπήρχαν, απ’ όλες τις κοπέλες της εφαρμογής να έπεσε πάνω στη φίλη, την ώρα μάλιστα που ήσουν εσύ παρούσα και τον τσάκωσες. Νομίζω πρέπει να πανηγυρίζεις γιατί δεν θα σπαταλήσεις άλλον χρόνο σε μια σχέση που δεν είναι ειλικρινής. Και σχέσεις που δεν είναι ειλικρινείς, δεν αξίζει να τις κουβαλάμε στη ζωή μας. Μη χάνεις άλλο τον χρόνο σου με αυτόν. Από εκεί και πέρα, με ταπεινώσεις κλπ, δεν ασχολούμαι. Μ’ αρέσει η αφ’ υψηλού προσέγγιση. Πες του το κατάμουτρα να δούμε τι θα σου πει. Nα πάρεις τις όποιες απαντήσεις σου και να φύγεις κυρία. Μη δηλητηριάζεσαι με εκδικητικά συναισθήματα.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice