Μίλα μου βρόμικα: Η μαμά μου επεμβαίνει συνέχεια στη σχέση μου

«Δεν υπάρχει μια φορά που να έχω βρεθεί με τον φίλο μου και να μη με πάρει τρεις φορές τηλέφωνο»

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Είμαι 24 χρονών, έχω σχέση με ένα αγόρι που είμαι πολύ ερωτευμένη και η μαμά μου επεμβαίνει συνέχεια 

Γεια σου, Τζενάρα μου! Έκανα σχέση με ένα παιδί και είμαι τρομερά ερωτευμένη, ίσως και να νιώθω πρώτη φορά έτσι. Με χαλάει, όμως, πάρα πολύ η συμπεριφορά της μητέρας μου. Επεμβαίνει συνεχώς στη σχέση μου και γίνεται μονίμως ενοχλητική. Δεν υπάρχει μια φορά που να έχω βρεθεί με τον φίλο μου και να μη με πάρει τρεις φορές τηλέφωνο. Συνεχώς μου λέει να προσέχω το ένα, να μην κάνω το άλλο, πού θα πάτε βραδιάτικα και τέτοια. Στην τελική, είμαι 24 χρονών, δεν είμαι και κανένα μωρό. Ήμουν μια μέρα σπίτι του αγοριού μου και πάνω που αρχίσαμε να κάνουμε τα δικά μας, χτυπάει το τηλέφωνο –είναι η μητέρα μου– δεν το σηκώνω, το κλείνει. Μετά από 2 δευτερόλεπτα ξαναπαίρνει, μέχρι που εκνευρίστηκα και δεν κάναμε σεξ από τα νεύρα μου. Έτσι μου έρχεται να αλλάξω αριθμό και να φύγω από το σπίτι. Με έχει κουράσει απίστευτα. Και με βλέπει και το αγόρι μου συνεχώς μέσα στα νευρά και ίσως να τον έχει κουράσει κι αυτόν η κατάσταση.

Σε καταλαβαίνω. Από την άλλη, βέβαια, καταλαβαίνω και τις ανησυχίες της μανούλας. Απλώς σου δείχνει το ενδιαφέρον της με το δικό της υπερπροστατευτικό τρόπο. Το κλειδί στην όλη υπόθεση είναι η εμπιστοσύνη, που θα μου πεις θα έπρεπε να έχει χτιστεί εδώ και καιρό, αλλά ποτέ δεν είναι αργά. Δείξε την ωριμότητά σου ζητώντας της να μιλήσετε και, χωρίς νεύρα, εξήγησέ της ότι είσαι χαρούμενη με το συγκεκριμένο παιδί και πως τόσα χρόνια σε έχει «διδάξει» και έχεις μάθει πώς να προστατεύεις μόνη σου τον εαυτό σου. Με τις συζητήσεις, πιστεύω, θα χαλαρώσει η μανούλα. Τα φιλιά μου πάραυτα. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice