Μίλα μου βρόμικα: Γουστάρω ένα παιδί που μάλλον του αρέσει μια κοπέλα που έχω αναπτύξει φιλικές σχέσεις

«Μου αρέσει όμως και εμένα πολύ αυτό το παιδί».

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Μου αρέσει ένα παιδί από την σχολή που μάλλον του αρέσει μια κοπέλα που έχω αναπτύξει φιλικές σχέσεις 

Είµαι φοιτήτρια στην Αθήνα, δεύτερο έτος, και δεν έχω βρει ακόµη κάποιον να κάνω καλή παρέα. Εν τω µεταξύ, µου αρέσει ένα παιδί στη σχολή που όµως έχω καταλάβει ότι αρέσει και σε µια κοπέλα που έχουµε αναπτύξει µια κάποια επαφή, µιλάµε για τα µαθήµατα κλπ. Απ ότι µου έχει εκµυστηρευτεί αυτή, έχουν βγει έτσι χαλαρά 2-3 ραντεβού. Εµένα, όµως, µου αρέσει αυτό το παιδί πολύ, όπως σου είπα. Μάλιστα µια µέρα που γυρίζαµε µε το λεωφορείο παρέα από το Πανεπιστήµιο, του έδωσα και το τηλέφωνό µου για τα µαθήµατα και εκείνος το δικό του. Εντάξει δεν έχουµε µιλήσει και πολύ από τότε, αλλά δεν ξέρω τι να πω. Μου φάνηκε, όταν γνωριστήκαµε, ότι έχουµε χηµεία και ένιωσα οικεία µαζί του. Δεν ξέρω τι να κάνω και θέλω µια γνώµη. Ευχαριστώ!                                                   

Καλέ, πόσες πια τον διεκδικούν αυτόν; Το λοιπόν, τι θα έκανα εγώ. Θα έπιανα την κοπέλα αυτή και θα την ρώταγα ευθέως και χωρίς ντροπές τι παίζει µε τον τύπο. Πιστεύω ότι αυτό θα σας φέρει και πιο κοντά και ίσως να σηµάνει και την αρχή µιας νέας φιλίας. Αν βεβαιωθείς ότι δεν τρέχει κάτι ιδιαίτερο και ότι έχεις το ελεύθερο, τότε ο δρόµος είναι ανοιχτός για να θριαµβεύσεις. Ένα απλό µήνυµα, χωρίς πολλή σκέψη και φιοριτούρες, µπορεί να ξεκινήσει µια ωραία γνωριµία. Για σκέψου, από δυο ειλικρινείς και αυθόρµητες συζητήσεις να καταλήξεις και µε φίλη και µε αγόρι στο τέλος του έτους... Στο εύχοµαι!