Μίλα μου βρόμικα: Το φαγητό στο πρώτο ραντεβού τον πείραξε λίγο παραπάνω...

«Μου είπε ότι τον έπιασε το στοµάχι του και έπρεπε οπωσδήποτε να πάει τουαλέτα»

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Βγήκαμε πρώτο ραντεβού για φαγητό, τον έπιασε το στομάχι του και χρησιμοποιήσε την τουαλέτα του σπιτιού μου 

Μανεκέν µου, βγήκα ερωτικό ραντεβουδάκι το οποίο απέτυχε παταγωδώς. Γνώρισα ένα παιδί µέσω Instagram και µιλούσαµε αρκετό καιρό, µέχρι που είπαµε να γνωριστούµε από κοντά. Θέλαµε από καιρό να βγούµε, αλλά επειδή οι περιοχές µας είναι µακριά, δεν βόλευε καθόλου, ώσπου µου πρότεινε ν’ ανέβει µια µέρα κοντά στο σπίτι µου σε ένα κοντινό εστιατόριο. Βγαίνουµε, λοιπόν, καθόµαστε, τα λέµε µια χαρά. Εµένα µου άρεσε πολύ από κοντά, είχα ενθουσιαστεί. Έρχεται το φαγητό και πέφτει µε τα µούτρα. Μετά από µισή ώρα περίπου, αρχίζει να τον πιάνει κρύος ιδρώτας. Τον έβλεπα ότι ζοριζόταν κάπως και του πρότεινα, αν θέλει, να φύγουµε. Μου απάντησε θετικά. Βγαίνοντας έξω, η κατάσταση γινόταν όλο και χειρότερη και περπατούσε σχεδόν σφιγµένος. Όπως καταλαβαίνεις, η κατάσταση ήταν λίγο αµήχανη, µέχρι που δεν άντεξε άλλο και µου είπε ότι τον έπιασε το στοµάχι του και έπρεπε οπωσδήποτε να πάει τουαλέτα. Εκείνη τη στιγµή, τα χρειάστηκα. Του λέω πάµε στο σπίτι µου, τι να του πω. Όταν µπήκαµε, έτρεξε στο µπάνιο, παίζει να τον άκουσε όλο το τετράγωνο. Δεν ήξερα αν έπρεπε να γελάσω ή να κλάψω εκείνη τη στιγµή. Ειλικρινά, δεν µου έχει ξανασυµβεί. Έκτοτε, του έχω στείλει 2 φορές στο Instagram, δεν µου έχει απαντήσει.

Ο µέγας κανόνας των πρώτων ραντεβού: τρώτε ελαφρά! Α, και πηγαίνετε σε εστιατόρια που εµπιστεύεστε! Ίσως, το date σου να πεινούσε λίγο παραπάνω, ίσως η τύχη δεν ήταν µε το µέρος του, ίσως κάτι τον πείραξε από αυτά που έφαγε, ίσως τ’ άστρα και τα ζώδιά σάς βάλανε εµπόδια. Φαντάζοµαι ο άνθρωπος για να αναγκαστεί να πάει σπίτι σου τουαλέτα, σίγουρα θα έφτασε στο µη περαιτέρω, αλλά συµβαίνουν κι αυτά. Shit happens. Ας µην τρελαθούµε. Μου φαίνεται το πήρε κατάκαρδα και προτίµησε την εξαφάνιση. Κάνε ακόµη µία προσπάθεια, αλλά –για να είµαι ειλικρινής– δεν βλέπω φως. Πάµε γι’ άλλα!

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice