Μίλα μου βρόμικα: Απάτησα το αγόρι μου και τώρα νιώθω πολλές ενοχές

«Φοβάµαι µη µαθευτεί τίποτα»

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Απάτησα το αγόρι μου με κάποιον που παιζόταν κάτι παλιά και τώρα έχω πολλές ενοχές 

Μανεκέν µου είµαι στα down µου, από δική µου βλακεία βέβαια. Απάτησα το αγόρι µου και τώρα νιώθω φοβερές τύψεις. Βγήκα ένα βράδυ µε την παρέα µου και µέσα σε αυτή ήταν και ένας φίλος ενός από την παρέα που παιζόταν φάση µαζί του και πριν δύο χρόνια. Ήπιαµε αρκετά και λίγο η κουβέντα, λίγο η χαλαρή διάθεση που είχαµε όλοι, λίγο τα ποτάκια, µην στα πολυλογώ, καταλήξαµε σπίτι µου και έγινε ότι έγινε. Όταν ξυπνήσαµε, ήθελα να φύγει όσο πιο γρήγορα γινόταν γιατί τον κοίταζα και µου υπενθύµιζε το λάθος µου. Το θέµα είναι ότι του είπα ότι έχω σχέση, δεν το ξέρει βέβαια το αγόρι µου, αλλά ο κόσµος είναι µικρός, φοβάµαι µη µαθευτεί τίποτα. Τώρα νιώθω πολλές ενοχές όταν είµαστε µαζί, προσπαθώ βέβαια να µην του το δείχνω και καταλάβει κάτι. Δεν ξέρω τι να κάνω για να νιώσω καλύτερα.

Γεγονός 1: Το µεν πνεύµα πρόθυµο πολλές φορές, φίλη, η δε σαρξ ασθενής.
Γεγονός 2: Αλκοόλ και καλές αποφάσεις δεν πάνε ποτέ µαζί. Έκανες ένα λάθος και αυτό είναι µέρος της ανθρώπινης υπόστασης. Θα το χειριστείς όπως εσύ νιώθεις. Πάρε λίγο χρόνο και διαπραγµατεύσου το µέσα σου. Όχι βιαστικές κινήσεις. Σκέψου τι θα βοηθήσει τη σχέση σας, εσένα και τον άνθρωπό σου.

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice