Μίλα μου βρόμικα: Βγήκαμε πρώτο ραντεβού και μου ζήτησε δανεικά

«Μου είπε ότι έχει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα»

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Βγήκα ραντεβού με ένα παιδί που γνώρισα στα social, μου είπε ότι έχει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα και μου ζήτησε δανεικά 

Έχω ζήσει πολλά σε αυτή τη ζωή, αλλά αυτό πρώτη φορά! Βγήκα ραντεβού µε ένα παιδί που γνώρισα στα social και πήγαµε για καφέ και φαΐ. Εκεί που µιλούσαµε περί ανέµων και υδάτων, αρχίζει να µου λέει ότι έχει ένα οικονοµικό θέµα και δεν ξέρει πώς να το λύσει και γενικά ψιλοπέσαµε κάπως. Αυτά τα θέµατα, η αλήθεια είναι, δεν τα συζητάς συχνά, ειδικά σε πρώτο ραντεβού. Μη στα πολυλογώ, στεναχωρήθηκα κάπως και αυτό που µπορούσα να κάνω ήταν να τον κεράσω, όχι ότι µου περισσεύουν δηλαδή. Λίγο πριν φύγουµε, µου ζήτησε δανεικά 50 ευρώ, αν έχεις τον θεό σου! Του έριξα άκυρο φυσικά και όπου φύγει φύγει. Μου έστειλε µήνυµα, αλλά ακόµα δεν του έχω απαντήσει. Μόνο σε µένα τέτοιες περιπτώσεις.

Εσύ πρέπει να κάνεις παρέα µε µία φίλη µου που της τυχαίνουν κάτι αντίστοιχες περιπτωσάρες! Δεν αποκλείω το γεγονός ότι µπορεί να έχει σοβαρό οικονοµικό θέµα ο άνθρωπος, αλλά για µένα δεν ζητάς χρήµατα τόσο εύκολα και ειδικά από έναν παντελώς άγνωστο. Εξαρτάται, βέβαια, και από το τι εντύπωση σου έκανε ο τύπος αυτός στο ραντεβού, αλλά νοµίζω έκανες το πιο λογικό και ασφαλές. Κέρασες το τραπέζι και µέχρι εκεί. Μπορείς, αν θες, να του απαντήσεις και να του πεις ότι αισθάνθηκες λίγο αµήχανα µε το περιστατικό, ειδάλλως κάνε όπως εσύ νιώθεις. Διακοπές έρχονται! Πάρε τον χρόνο σου! Να περάσεις και να περάσετε υπέροχα µε τους αγαπηµένους σας κοντά σας. Καλό Πάσχα!

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice