Μίλα μου βρόμικα: Θέλω να αλλάξω δουλειά γιατί νιώθω ότι έχω βαλτώσει

«Είμαι τρία χρόνια, νιώθω ότι δεν με εκτιμάνε και πνίγομαι»

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Σκέφτομαι να πάρω το ρίσκο να αλλάξω δουλειά, νιώθω ότι πνίγομαι και δεν με εκτιμάνε

Τζένη µου, θα πάρω το ρίσκο να αλλάξω δουλειά. Δεν ξέρω αν κάνω καλά. Δουλεύω ήδη 3 χρόνια σε έναν εκδοτικό οίκο και εδώ ούτε µε εκτιµούν, ούτε έχω δει φυσικά αυτά τα χρόνια αύξηση στα χρήµατα που παίρνω. Έχω βαλτώσει. Νιώθω ότι είµαι κλεισµένη σε ένα γραφείο, µπαίνω το πρωί και φεύγω το απόγευµα, χωρίς να κάνω τίποτα άλλο στη ζωή µου. Δεν σου λέω καν για σχέση, γιατί δεν έχω. Σεξ έχω να κάνω... ούτε εγώ ξέρω από πότε. Δεν µε χωράει πλέον ο χώρος. Πνίγοµαι.

Καλέ, τι το συζητάµε; Σήκω και φύγε να βρεις την υγειά σου! Σήµερα κιόλας, θέλω να στείλεις τα βιογραφικά σου δεξιά κι αριστερά, να ειδοποιήσεις γνωστούς κι αγνώστους ότι ψάχνεις για δουλειά και να ξεκοκαλίσεις όλες τις αγγελίες σε site και εφηµερίδες. Φυσικά και είναι ένα ρίσκο, αλλά µπροστά στην ψυχική µας υγεία, νοµίζω αυτό εκµηδενίζεται. Βγες από τον κύκλο της µιζέριας και άνθισε. Είναι προφανές πως εφόσον έχεις βαλτώσει εκεί, η κακή ψυχολογία θα τραβήξει στα τάρταρα και την ερωτική και την σεξουαλική σου ζωή, αλλά εµείς αυτό δεν θα το ανεχτούµε άλλο. Φτιάξε µια νέα φωτεινή καθηµερινότητα για τον εαυτό σου!

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice