Μίλα μου βρόμικα: Έµαθα ότι η σχέση µου µε απάτησε αλλά δεν μπορώ να χωρίσω

Είπα µε το µυαλό µου ότι µπορεί να ήταν ένα παραστράτηµα και ότι δεν θα το ξανακάνει

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Έµαθα ότι η σχέση µου µε απάτησε αλλά δεν μπορώ να χωρίσω, είναι πάνω από τις δυνάµεις µου

Θέλω πολύ την άποψή σου. Έµαθα ότι η σχέση µου µε απάτησε. Σίγουρα πράγµατα. Είχα ψυλλιαστεί από καιρό ότι κάτι συµβαίνει και έτσι έµαθα τον κωδικό του κινητού του, µπήκα στην αλληλογραφία του στο Messenger και είδα σεξουαλικά µηνύµατα, άπειρες κλήσεις µε έναν αριθµό που τον είχε αποθηκευµένο µε ανδρικό όνοµα  για ξεκάρφωµα, υποθέτω. Είµαι πολύ µπερδεµένη και κυρίως απογοητευµένη. Είµαι ένα άτοµο αρκετά ανασφαλές. Λέω µε το µυαλό µου, µπορεί να ήταν ένα παραστράτηµα και ότι δεν θα το ξανακάνει και αποφάσισα να µην του πω τίποτα. Ίσως να ήθελα να τον χωρίσω αλλά είναι πάνω από τις δυνάµεις µου.

Άκου φίλη, η ζωή είναι δική σου και εσύ θα κάνεις ό,τι θες και ό,τι αντέχεις τη δεδοµένη περίοδο. Θεωρώ πως είµαστε, κατά κάποιον τρόπο, οι επιλογές µας. Και η επιλογή σου να µην του πεις τίποτα δεν είναι η σωστή. Υποβαθµίζεις τον εαυτό σου και αυτό δεν αξίζει σε κανέναν. Βλέπεις ότι αυτό που έχετε δεν είναι αµοιβαίο. ∆εν πρέπει έστω να το συζητήσεις µαζί του; Και, φυσικά, ο χωρισµός δεν είναι για να πετάς και τη σκούφια σου (µερικές φορές), αλλά ίσως είναι η απαραίτητη διαδροµή, αν µιλήσετε και καταλάβεις ότι σε κοροϊδεύει συστηµατικά. Ζήτησε τη βοήθεια του φιλικού σου περιβάλλοντος ή ακόµα καλύτερα ενός ειδικού για τις ανασφάλειές σου και άρχισε να βάζεις εσένα ως προτεραιότητα. Ζήσε για σένα και τους ανθρώπους που αξίζουν και σε αγαπάνε πραγµατικά!



Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice