Μίλα μου βρόμικα: Μερικά ποτά παραπάνω μου χάλασαν το ραντεβού...

«Από τότε με έχει αφήσει στο διαβάστηκε»

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Βγήκαμε ραντεβού, ήπια λίγο παραπάνω, ζαλίστηκα, πήραμε μαζί ταξί και είχα ένα «ατύχημα»

Τζένη μου, θέλω ν’ ανοίξει η γη να με καταπιεί! Βγήκα πρώτο ραντεβού με έναν τύπο λίγο μεγαλύτερό μου. Αυτός είναι αρκετά σοβαρός, μου βγάζει ένα κύρος και μια κομψότητα που εμένα αυτό είναι που με τρελαίνει γενικά στους άνδρες. Βγήκαμε, που λες, σε ένα μπαράκι, περάσαμε πολύ ωραία. Αυτός πολύ gentleman, συζητούσαμε διάφορα και η ώρα κυλούσε πολύ ευχάριστα, αλλά μαζί με την ώρα που περνούσε, περνούσαν και τα ποτάκια από μπροστά μου το ένα μετά το άλλο. Η αλήθεια είναι ότι ήπια λίγο παραπάνω, δεν σταμάτησα να παραγγέλνω, μέχρι που άρχισε μια γενικότερη αδιαθεσία και είπαμε να φύγουμε. Αυτός μου πρότεινε να πάρω ταξί και να μπούμε μαζί για να με πάει σπίτι και να σιγουρευτεί ότι είμαι οκ! Μόνο που δεν άντεξα και έκανα εμετό μέσα στο ταξί λίγο πριν φθάσουμε. Εκείνη τη στιγμή, δεν καταλάβαινα και πολλά, αλλά ένιωσα πολύ αμήχανα. Τι έφταιγε και ο άνθρωπος που του έκανα το ταξί άσ’ τα να πάνε; Το μόνο που θυμάμαι είναι να ανεβαίνουμε μαζί προς το σπίτι μου, να με αφήνει στο κρεβάτι και να φεύγει. Την επόμενη, του έστειλα μήνυμα, αλλά με άφησε στο διαβάστηκε...

Πολύ αμήχανο όλο αυτό, αλλά δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου. Δεν θέλω ηττοπάθειες. Πολλοί το έχουμε βιώσει. Ονόματα δεν λέμε, οικογένειες δεν θίγουμε. Ήταν μια άτυχη στιγμή και ένα σοβαρό μάθημα για την επόμενη φορά ώστε να μην ξαναφέρεις τον εαυτό σου σε αυτό το σημείο και να γίνει η σχέση σου με το αλκοόλ πιο φειδωλή και στα όρια ενός μέτρου που δεν σε αρρωσταίνει και δεν σε χαλάει. Δώσε λίγο χρόνο και αν δεις ότι δεν απαντάει, κάνε μια προσπάθεια ακόμα. Πιστεύω ότι αν δεν απαντήσει, δεν θα ενδιαφέρεται γενικώς και όχι, απαραιτήτως, εξαιτίας των όσων έγιναν στο ταξί.