Μίλα μου βρόμικα: Ο κολλητός του θα κάνει τα γενέθλιά του σε στριπτιτζάδικο και δεν θέλω να πάει

«Μου είπε να πάμε μαζί αλλά εκνευρίστηκα φουλ και άρχισα να φωνάζω»

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Ο κολλητός του τον κάλεσε στα γενέθλιά του που θα τα κάνει σε στριπτιτζάδικο και δεν θέλω να πάει με τίποτα 

Ελπίζω να διαβάσετε το μήνυμά μου. Κάλεσε τον άνδρα μου ο κολλητός για τα γενέθλιά του να πάνε σε στριπτιζάδικο και δεν θέλω να πάει με τίποτα. Του έκανα σκηνή. Μου λέει «έλα μωρέ, ένα παρτάκι θα είναι!» και επειδή με είδε ότι στεναχωρήθηκα, μου πρότεινε να πάμε μαζί. Του είπα ότι εγώ δεν πρόκειται να πάω όσο και να με παρακαλάει, εκνευρίστηκα φουλ και άρχισα να φωνάζω. Δεν θέλω να πάμε σε στριπτιζάδικο, να βλέπει τις άλλες να χορεύουν και να ξερογλείφεται. Δηλαδή άδικο έχω; Δεν θέλω να πάει, ούτε μόνος του ούτε μαζί. Πες μου τι είναι το πιο σωστό.

Αρχικά, νομίζω ότι χρειάζεται να χαλαρώσεις. Δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου, είτε πάει μόνος του, είτε πάτε μαζί, είτε δεν πάει κανένας από τους δυο σας. Είναι ένα ακόμη πάρτι γενεθλίων. Αυτό μόνο! Καταλαβαίνω πως νιώθεις μια ανασφάλεια και, ίσως, το έχεις χτίσει στο μυαλό σου πιο απειλητικό απ’ ότι είναι στην πραγματικότητα, αλλά ειλικρινά πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να ασκούμε τέτοια πίεση στους συντρόφους μας για το τι θα κάνουν ή τι δεν θα κάνουν. Όπως δεν θέλω να το κάνουν σε μένα, έτσι δεν το κάνω κι εγώ. Η εμπιστοσύνη μεταξύ των συντρόφων είναι το Α και το Ω – ειδικά στις σχέσεις που έχουν δοκιμαστεί στον χρόνο. Δεν θέλω να σου πω εγώ, λοιπόν, τι θα κάνετε, αν θα πάτε ή όχι, αυτό θα το βρείτε μεταξύ σας. Θέλω απλά να σε παροτρύνω να μιλήσετε ανοιχτά για το τι σας δυσκολεύει χωρίς φωνές και εκρήξεις και η λύση θα έρθει από μόνη της.