Μίλα μου βρόμικα: Της ήμουν ξεκάθαρος ότι δεν θέλω κάτι παραπάνω αλλά αυτή μου έκανε εξομολόγηση

Βρήκα στο καπό αυτοκινήτου μου ένα χαρτί τεράστιο και με μεγάλα γράμματα «εγώ σε θέλω».

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Γνωριστήκαμε σε app, κάναμε κάτι και της είπα ότι δεν είμαι για παραπάνω και αυτή μου άφησε σημείωμα εξομολόγησης 

Καλησπέρα, στην ειδήμονα των ερωτικών προβλημάτων και όχι μόνο! Είμαι single και έχω γνωρίσει αρκετές κοπέλες μέσα από εφαρμογή γνωριμιών. Δεν θέλω να κάνω σχέση σε αυτή τη φάση της ζωής μου και περνάω καλά σε γενικές γραμμές. Γνωρίζω, λοιπόν, μια κοπέλα από το app αυτό, βρεθήκαμε για ποτό, κάναμε πολύ ωραίο σεξ κ.λπ. και κοιμηθήκαμε μαζί σπίτι μου. Την άλλη μέρα το πρωί, αυτή ξύπνησε πιο νωρίς για να πάει δουλειά. Έφυγε χωρίς να τη χαιρετήσω γιατί κοιμόμουν. Αυτό με πείραξε λίγο. Σηκώνομαι και λέω «οk, θα βιαζόταν» και κατεβαίνω κι εγώ να φύγω για δουλειά και τι να δω;! Στο καπό του αυτοκινήτου μου, χαρτί τεράστιο και με μεγάλα γράμματα «εγώ σε θέλω». Το έσκισα κατευθείαν, γιατί εκνευρίστηκα. Της ήμουν ξεκάθαρος σε κουβέντα που κάναμε πως δεν θέλω κάτι παραπάνω. Στο καπάκι, της στέλνω μήνυμα, ok την πήρα λίγο από τα μούτρα και τώρα νιώθω λίγο χάλια. Το είδε και δεν απάντησε.                                                                       

Με τέτοια grande εισαγωγή στο πρόσωπό μου, φαντάζομαι τι θα λες και στα πρώτα ραντεβού για να σου αφήνουν σημειώματα στο καπό με το καλημέρα σας. Λοιπόν, στο θεματάκι μας... ολίγον υπερβολικό, η αλήθεια είναι όλο αυτό με το σημείωμα στο καπό, αλλά έτσι το ένιωσε εκείνη τη στιγμή, έτσι έπραξε. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι, εσένα γιατί σε αναστάτωσε και μπήκες στη διαδικασία να στείλεις μήνυμα και μάλιστα εν εξάλλω; Τα είπες, τα εξήγησες, τι σε απασχολεί περαιτέρω; Δεν ξέρω, βέβαια, τι ακριβώς ειπώθηκε στο μήνυμα και σαφώς δεκτό το ότι δεν επιθυμείς δεσμεύσεις, ωστόσο θα μπορούσες να είσαι γενικώς πιο ευγενής. Αυτό είναι μια γενική συμβουλή. Τώρα, αν μου στέλνεις γιατί δεν θες να παραδεχτείς στον εαυτό σου ότι κάτι σε τσιγκλάει σε αυτό το κορίτσι, με συνταγή της Dr. Τζένης από το «Μίλα μου βρόμικα» σου προτείνω να της ξαναστείλεις, να απολογηθείς για τον τόνο σου και αμέσως να ξαναβρεθείτε.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice