Η Τζένη Μελιτά.
Η Τζένη Μελιτά.
Σχεσεις

Μίλα μου βρόμικα: Είμαι σίγουρη ότι μια φίλη μου θέλει το αγόρι μου

«Όταν βγαίνουμε, τον αγκαλιάζει πολύ θερμά, και την έχω πιάσει αρκετές φορές να τον κοιτάει επίμονα»

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Έχω υποψίες ότι μια καλή μου φιλή θέλει το αγόρι μου και έχω στεναχωρηθεί πολύ 

Μανεκέν μου, είμαι πάρα πολύ απογοητευμένη και στενοχωρημένη με μια καλή μου φίλη. Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι θέλει το αγόρι μου. Το έχω καταλάβει από μικρά πραγματάκια, μέχρι που σιγουρεύτηκα όταν είδα ένα σχόλιό της στο Instagram κάτω από μια φωτογραφία του. Του έγραψε «ομορφιές». Και παλιότερα του έκανε σχόλια του τύπου κουλ φατσούλες από κάτω και τέτοια. Δεν έδινα σημασία στην αρχή, γιατί έλεγα οκ τον συμπαθεί και μη σου πω χαιρόμουν κιόλας. Να σημειώσω, επίσης, ότι έχει και η ίδια αγόρι. Πάντα όταν βγαίνουμε, εκεί που χαιρετιόμαστε τον αγκαλιάζει πολύ θερμά, και τώρα που το σκέφτομαι την έχω πιάσει αρκετές φορές να τον κοιτάει επίμονα. Το αγόρι μου είναι ευγενικό και της απαντάει πάντα κομψά στα social ή της κάνει απλώς like, δεν έχω παράπονο. Σκέφτομαι να της το πω, αλλά φοβάμαι ότι θα με βγάλει τρελή. 

Αχ, σε αυτές τις περιπτώσεις ειλικρινά παραλύω. Δεν ξέρω πώς να βοηθήσω ακριβώς. Είναι δίκοπο μαχαίρι. Γιατί πολλές φορές μεταφράζουμε τα πράγματα στο δικό μας κεφάλι τελείως διαφορετικά απ’ ότι είναι στην πραγματικότητα, μόνο και μόνο γιατί βρισκόμαστε εμείς οι ίδιοι σε μία περίοδο ανασφάλειας. Και είναι κι άλλες φορές, που αντί να πονηρευτούμε και να κρατήσουμε μια πισινή, παραεμπιστευόμαστε εύκολα τους άλλους. Δεν ξέρω σε ποια περίπτωση ανήκει η ιστορία με τη φίλη σου και να σου πω και κάτι, μπορεί ποτέ να μην είσαι 100% σίγουρη, εκτός αν το δεις μπροστά στα μάτια σου. Όμως, η αμφιβολία σού τριβελίζει ακόμη χειρότερα το μυαλό και σε γεμίζει στρες. Μοιράσου τον προβληματισμό σου ανοιχτά μαζί της, χωρίς ντροπές. Γνωρίζω πως είναι άβολο, αλλά μερικές φορές πρέπει να κάνουμε και τη δύσκολη δουλειά, μπας και ξεκαθαρίσει το τοπίο. Ελπίζω και εύχομαι να είναι όλο αυτό μια μεγάλη παρεξήγηση και να μη χάσεις τη φίλη σου.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice