Μίλα μου βρόμικα: Mου είπε πως αν φύγω σεζόν, θα χωρίσουµε

«Θεωρεί πως δεν υπάρχει νόηµα να κρατήσουµε µια σχέση από απόσταση, λες κι εγώ πετάω τη σκούφια µου να δουλεύω 7/7 επί 4 µήνες»

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Το αγόρι μου μου είπε πως αν φύγωσεζον, θα χωρίσουμε και έχει γίνει πολύ πιεστικός 

Τζένη µου, έχω θέµα σοβαρό. Πήρα την απόφαση να πάω τύπου σεζόν, φέτος, στο Κουφονήσι και το αγόρι µου µου είπε πως αν φύγω θα χωρίσουµε. Έχει γίνει πολύ πιεστικός τώρα τελευταία και θεωρεί πως δεν υπάρχει νόηµα να κρατήσουµε µια σχέση από απόσταση, λες κι εγώ πετάω τη σκούφια µου να δουλεύω 7/7 επί 4 µήνες. Μου είπε να βρω δουλειά στην Αθήνα, λες και είναι το πιο απλό πράγµα στον κόσµο. Αυτό που µε στενοχωρεί περισσότερο είναι ότι δεν µου έχει καθόλου εµπιστοσύνη. Σκέφτοµαι να τον χωρίσω. Θα µου στοιχήσει πολύ, το ξέρω, αλλά δεν µου αφήνει πολλές επιλογές και έχω ανάγκη τα χρήµατα.

Άκου φίλη µου, η εµπιστοσύνη για µένα είναι το παν σε µια σχέση. Μπορώ να καταλάβω ότι πιθανόν να του δηµιουργεί µια ανασφάλεια η τετράµηνη απουσία σου, αλλά δεν φεύγεις και για το Βούπερταλ επ’ αόριστον. Λίγη ψυχραιµία. Θα µπορούσε να το διαχειριστεί µε λιγότερα δράµατα και απειλές. Πριν του πεις το µέγα αντίο, θα σου έλεγα να τον βάλεις κάτω και να κάνετε µια σοβαρή κουβέντα. Εξήγησέ του όλα αυτά που γράφεις σε µένα και ίσως το χωνέψει καλύτερα και ηρεµήσει. Το εύχοµαι δηλαδή. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice