Μίλα μου βρόμικα: Το έβλεπα ρομαντικά και αυτός μου έστειλε nude

«Γκρεμίστηκαν όλα όσα έφτιαχνα στο μυαλό μου για μας και ξενέρωσα»

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Μιλούσαμε, το έβλεπα ρομαντικά και σοβαρά και αυτός μου έστειλε γυμνή φωτογραφία 

Λατρεμένο μανεκέν, θέλω τα φώτα σου σε κάτι. Μιλάω με ένα παιδί στo Insta που μου αρέσει πολύ. Όχι απλώς μου αρέσει, τον έχω ερωτευτεί, για να είμαι ειλικρινής. Εμένα, όταν ερωτεύομαι, μου αρέσει να κάνω σχέδια με το έτερον ήμισυ στο μυαλό μου. Μας φαντάζομαι μαζί αγκαλιά, να κάνουμε βόλτες, ταξίδια και τέτοια. Είμαι πολύ ρομαντική, πανάθεμά με, το ξέρω. Εκεί που μιλούσαμε τις προάλλες, αυτός πήγε την κουβέντα στο ερωτικό. Εγώ απαντούσα με «χαχαχα» και «χουχουχου». Ντρεπόμουν και λίγο και εκεί που μιλούσαμε, μου σκάει γυμνή φωτογραφία, ΣΟΚ. Καταλαβαίνεις! Γκρεμίστηκαν όλα όσα έφτιαχνα στο μυαλό μου για μας και ξενέρωσα. Τον ήθελα πιο ρομαντικό και τώρα αρχίζω να σκέφτομαι πως με θέλει μόνο για sex. Λέγε, τι κάνουμε!

Φίλη μου, δεν θέλω να σε πάρει από κάτω, αλλά μυρίζομαι ασυμφωνία χαρακτήρων. Η κάθε πλευρά –μάλλον– θέλει άλλα πράγματα. Καλύτερα βέβαια, θα πω εγώ, που παίρνεις τέτοια δείγματα από νωρίς για να ξέρεις που βαδίζεις, μια και είσαι ρομαντική ψυχή. Θα σου πρότεινα –αν ακόμα τον θες– να του ζητήσεις να βρεθείτε από κοντά και να συζητήσετε ανοιχτά για το πώς βλέπει ο καθένας να εξελίσσεται αυτή η συχνή επικοινωνία. Εκεί θα πάρουμε όλες τις απαντήσεις μας. Όχι τίποτε άλλο, μη χάνετε και τον χρόνο σας άδικα καλοκαιριάτικα, αν δεν είστε στο ίδιο mood. Αναμένω νεότερα!

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice