Μίλα μου βρόμικα: Μας έπιασε η µαµά του αγοριού µου στο κρεβάτι

«Θέλω να χωρίσω από την ντροπή!»

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Βρίσκομαι σε δύσκολη θέση γιατί μας έπιασε η µαµά του αγοριού µου στο κρεβάτι 

Αχ, Τζένη-Τζένη, βρίσκοµαι σε πολύ δύσκολη θέση. Ούτε στον εχθρό µου δεν θα το ευχόµουν κάτι τέτοιο! Μας έπιασε η µαµά του αγοριού µου στο κρεβάτι και θέλω να χωρίσω από την ντροπή µου! Το αγόρι µου, βέβαια, φταίει που έγινε όλο αυτό, γιατί εγώ τον είχα πρήξει να πάµε σε ξενοδοχείο και µου άρχισε τα µα και µου και µε διαβεβαίωσε πως η µάνα του θα έλειπε από το σπίτι για εξωτερικές δουλειές. Πήγα στο σπίτι του, αρχίζουµε να κάνουµε τα δικά µας, ούτε που καταλάβαµε το κλειδί στην πόρτα, γιατί είχαµε βάλει και ροµαντική µουσική, τροµάρα µας, και µπαίνει στο δωµάτιο η γυναίκα, ξαφνιάστηκε που µας είδε –λογικό– και µετά γέλασε κάπως και βγήκε φυσικά. Μπήκα κάτω από τα σεντόνια και δεν ήθελα να βγω µε τίποτα. Ευτυχώς, το σπίτι είναι ισόγειο και φυγαδεύτηκα από το παράθυρο του δωµατίου. Τι θα νοµίζει τώρα για µένα; Είµαι στα χάλια µου!

Ε, τι θα νοµίζει η γυναίκα; Ότι κάνατε αυτό που κάνατε. Χθεσινή είναι; Δεν χρειάζεται να είσαι χάλια. Έχει συµβεί και στις καλύτερες οικογένειες. Δεν κάνατε και κανένα έγκληµα. Δες το σαν µια άβολη στιγµή που πλέον δεν έχει κανένα νόηµα να την αναπαράγεις στο µυαλό σου. Σιγά µη χωρίσεις το αµόρε γι’ αυτό το λόγο. Πάτε και για καµιά εβδοµάδα σε κανενός άλλου το σπίτι και είµαι σίγουρη ότι θα ξεµπλοκάρεις. Η όλη φάση θα µείνει µονάχα ως µία επικά αµήχανη ιστορία για να διηγείσαι εσύ στις φίλες σου και η µαµά του στις δικές της.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice