Μίλα μου βρόμικα: Θέλω να πάω διακοπές μόνη μου αλλά έχω θέμα με το αγόρι μου

«Μου είπε ότι κάτι του κρύβω και ότι πιστεύει ότι θα πάω εκεί για να βρω γκόμενο»

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Θέλω να πάω διακοπές μόνη μου να αποφορτιστώ και μάλωσαμε με το αγόρι μου γιατί δεν με εμπιστεύεται 

Έχω κουραστεί και ξενερώσει με όλη τη φάση στην Αθήνα, με τη δουλειά, με το αγόρι μου, με τις φίλες μου, που έτσι μου έρχεται να πάω διακοπές μόνη μου φέτος. Πραγματικά, χρειάζομαι λίγο χρόνο, λίγη ησυχία. Το είπα στο αγόρι μου και μαλώσαμε άγρια. Δεν με πίστεψε και μου είπε ότι κάτι του κρύβω και ότι πιστεύει ότι θα πάω εκεί για να βρω γκόμενο. Σημειωτέον, είμαστε 3 χρόνια μαζί και ποτέ δεν του έχω δώσει το παραμικρό δείγμα. Εγώ έκλεισα ένα μονόκλινο στη Σέριφο που μου αρέσει, και ό,τι βρέξει ας κατεβάσει. Δεν μπορώ να πιεστώ κι άλλο.                                            

Και πολύ καλά έκανες! Φαντάζομαι πόσο θα πιέστηκες αυτή τη χρονιά για να νιώθεις τόσο απογοητευμένη με όλα, και πιστεύω ειλικρινά και ακράδαντα πως οι διακοπές με τον εαυτό σου θα σε καλμάρουν και θα σε επιστρέψουν στη ρουτίνα σου με μεγαλύτερη όρεξη. Μην το σκέφτεσαι. Βουρ για Σέριφο! Δεν μπορώ να διανοηθώ πώς ο φίλος σου μετά από 3 ολόκληρα χρόνια, δεν σου δείχνει εμπιστοσύνη, μη σου πω και χαρά που θα πας κάπου με την πάρτη σου. Όπως δεν μπορώ να διανοηθώ πως υπάρχουν και τύποι/τύπισσες που δεν αφήνουν το έτερο ήμισυ να πάει διακοπές με φίλους, αλλά αυτό είναι μια άλλη συζήτηση. Εγώ, λοιπόν, θα του έκανα μια αρκετά σοβαρή κουβέντα, χωρίς φωνές και φασαρίες, εξηγώντας του ότι η εμπιστοσύνη είναι απαραίτητη για τη σχέση και ότι χρειάζεται να λύσετε τα θέματα ανασφάλειας και ζήλειας άμεσα.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice