Μίλα μου βρόμικα: Μου πρότεινε να πάω στο νησί και να ζήσω μόνιμα εκεί

«Δεν ξέρω τι να κάνω. Από τη μία θέλω, αλλά από την άλλη δεν θέλω να φύγω και από την Αθήνα, όλη μου η ζωή είναι εδώ...»

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Μου πρότεινε να πάω στο νησί και να ζήσω μόνιμα εκεί

Η κατάστασή μου είναι αρκετά σοβαρή. Σιχαίνομαι γενικώς τα διλήμματα και όταν πρέπει να επιλέξω κάτι αντί για κάτι άλλο, με εκνευρίζει φοβερά. Φέτος το καλοκαίρι πήγα διακοπές στην Πάρο, πέρασα unexpectedly πολύ ωραία και ακόμα πιο unexpected μάλλον γνώρισα τον έρωτα της ζωής μου. Γνώρισα έναν Παριανό μόνιμο κάτοικο του νησιού και είμαι πάρα πολύ ερωτευμένη, το ίδιο και εκείνος. Ευτυχώς, μπορούσα να λείψω άλλη μια εβδομάδα από τη δουλειά και έκανα τις διακοπές μου λίγο μεγαλύτερες. Πέρασα φανταστικά μαζί του και μια μέρα πριν γυρίσω στην Αθήνα –γιατί δυστυχώς με καλούσε το καθήκον– μου πρότεινε να πάω στο νησί και να ζήσω μόνιμα εκεί. Του πρότεινα να έρθει στην Αθήνα και δεν μπορεί λόγω υποχρεώσεων και γενικά δεν του αρέσει καθόλου η πρωτεύουσα, είναι μαθημένος αλλιώς. Το μόνο καλό είναι ότι θα ανέβει για μια δουλειά και θα κάτσει 2-3 μέρες, και έτσι θα τον δω. Δεν ξέρω τι να κάνω. Από τη μία θέλω, αλλά από την άλλη δεν θέλω να φύγω και από την Αθήνα, όλη μου η ζωή είναι εδώ...

Αχ, αμφιταλαντεύεσαι σκληρά και σε καταλαβαίνω. Έχει συμβεί και στις καλύτερες οικογένειες. Υπάρχει ένας απαράβατος κανόνας πριν από τέτοιες μεγάλες αποφάσεις και λέγεται «πάρε τον χρόνο σου και όλα θα βγάλουν νόημα στην πορεία». Θα σας πρότεινα να δοκιμάσετε για αρχή τη σχέση από απόσταση και αν ο έρωτας είναι θυελλώδης και το ίδιο αμοιβαίος, το ξανασυζητάμε για μόνιμες μετακομίσεις. Συζητήστε το τώρα που θα έρθει να σε δει. Αν είναι και αυτός τόσο ερωτευμένος θα μπορούσε να προσπεράσει το «είμαι μαθημένος αλλιώς» και να μοιράζετε τον χρόνο σας μεταξύ Πάρου και Αθήνας. Δεν είναι δα και τόσο μακριά. Όσο τον γνωρίζεις περισσότερο, τόσο θα καταλαβαίνεις πράγματα και στοιχεία του χαρακτήρα του και θα σε βοηθήσει στην τελική σου απόφαση. Ξαναγράψε μου τον Δεκέμβρη, οπότε και νομίζω ότι θα είμαστε πιο κοντά στην αλήθεια σου.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice