Μίλα μου βρόμικα: Μου απαντάει ένα ξερό καλημέρα

Στιχομυθία με απαντήσεις πολύ κοφτές τύπου ναι και όχι

Μίλα μου βρόμικα: Μου απαντάει ένα ξερό καλημέρα και γενικά η στιχομυθία μας συνεχίστηκε με απαντήσεις πολύ κοφτές τύπου ναι και όχι.

Καλησπερίζω ένα από τα υπεροχότερα Μανεκέν της χώρας! Τζένη μου, ειλικρινά, με αυτά που παθαίνω με τους άντρες θα πάω να μονάσω, γιατί δεν πάει άλλο η κατάσταση. Γνωρίζω έναν τύπο, μου την έπεσε πολύ ευγενικά και εγώ ενέδωσα, γιατί είναι και πολύ ωραίος ο άτιμος! Η γνωριμία μας έγινε μέσω fb. Βγήκαμε ραντεβού, περάσαμε ωραία και γυρνώντας σπίτι ανοίγω το κινητό να χαζέψω και βλέπω στο προφίλ του είχε ποστάρει καψουροτράγουδα τύπου Θεοδωρίδου, Καρρά κ.λπ. Εγώ αναθάρρησα και λέω στον εαυτό μου «καλά, τον μάγεψα με τα κάλλη μου!» Του στέλνω την άλλη μέρα μήνυμα «καλημέρα, όμορφε», μου απαντάει ένα ξερό καλημέρα και γενικά η στιχομυθία μας συνεχίστηκε με απαντήσεις πολύ κοφτές τύπου ναι και όχι. Τον ρωτάω αν συμβαίνει κάτι και μου απαντάει «όχι, απλώς δεν ενδιαφέρομαι». Αλήθεια, μας ψεκάζουν τελικά;

Κοίτα, φίλη μου, ένα έχω να σου πω, γιατί για ψεκασμούς και τέτοια δεν έχω γνώση. Πολύ θετικό το βλέπω που ξέμπλεξες μια ώρα αρχύτερα. Είπε ξεκάθαρα πως νιώθει και από δω παν’ κι οι άλλοι. Τι να κάθεσαι τώρα να ταλανίζεσαι με ανθρώπους που δεν ψήνονται; Δεν βρίσκω κανένα λόγο. Έρχονται και γιορτές και πάρτι και καλέσματα και πρωτοχρονιές – μη σε βρουν μπλεγμένη σε μέτριες καταστάσεις. Πάμε για το 10 το καλό! Δεν μου έρχεται και κανένα τραγούδι του Καρρά τώρα να κάνω εντυπωσιακό φινάλε. Άντε, δεν πειράζει.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice