Μίλα μου βρόμικα: Την ώρα που κάναμε σεξ με είπε με το όνομα της πρώην του

«Του έκανα κουβέντα μετά, αλλά έκανε τον ανήξερο και μου απάντησε ότι λάθος άκουσα, πως αποκλείεται, και δεν το παραδεχόταν»

Μίλα μου βρόμικα: Την ώρα που κάναμε σεξ με προσφώνησε με το όνομα της πρώην του

Δεν το πιστεύω αυτό που μου συνέβη! Έφαγα μεγάλη ήττα. Έκανα μια σχέση πρόσφατα, υποτίθεται σοβαρή. Ένα ωραίο απόγευμα, τον κάλεσα σπίτι να δούμε Netflix και, όπως ήταν αναμενόμενο, καταλήξαμε γυμνοί στο κρεβάτι. Την ώρα που κάναμε σεξ όμως, και εκεί που μου έλεγε «ναι, μωρό μου, σε θέλω», σε κάνω, σε ράνω, αντί να με πει με το όνομά μου, με προσφώνησε με το όνομα της πρώην του. By the way, ήξερα το όνομά της πρώην του γιατί είχαμε κάνει συζήτηση περί του θέματος. Δεν είπα τίποτα εκείνη τη στιγμή. Φυσικά και του έκανα κουβέντα μετά, αλλά έκανε τον ανήξερο και μου απάντησε ότι λάθος άκουσα, πως αποκλείεται, και δεν το παραδεχόταν. Λες να αρχίσω να φοβάμαι για την πρώην, τι να κάνω;

Δεν θέλω να σε ανησυχήσω, αλλά αυτό δεν είναι και το καλύτερο σημάδι. Ωστόσο, η σχέση σας είναι ακόμη φρέσκια και ίσως παίζουν άλυτα issues με την πρώην σύντροφο, τα οποία σε καμία περίπτωση δεν σε ενδιαφέρουν γιατί δεν μπορείς να τα λύσεις εσύ. Για να μην τον δικάσουμε τον άνθρωπο, παίζει και η συνήθεια τον ρόλο της, εδώ που τα λέμε. Δεν ξέρω πόσο καιρό ήταν με την πρώην. Έχει συμβεί και στις καλύτερες οικογένειες, χωρίς βέβαια αυτό να είναι δικαιολογία. Αυτό που είναι απογοητευτικό για μένα είναι ότι δεν στο παραδέχτηκε. Δώσε λίγο χρόνο, έχε τις κεραίες σου ανοιχτές και αν ξανασυμβεί νομίζω πως θα έχουμε θέμα.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice