Μίλα μου βρόμικα: Πήγα να του πω ότι τον θέλω αλλά με έβαλε σε friendzone

«μου εκμυστηρεύεται ότι είμαι η καλύτερή του φίλη και ποτέ δεν είχε μια τόσο αληθινή φίλη σαν και μένα και πόσο τυχεροί είμαστε και τέτοια»

Μίλα μου βρόμικα: Ήθελα πολύ να τον φιλήσω, αλλά κάπου «πάγωνα»

Δεν ξέρω πώς την πάτησα έτσι. Λοιπόν, είναι ένας κούκλος κανονικός στη σχολή μου που μου αρέσει πάρα πολύ. Κάνουμε φουλ παρέα, μαζί στις παραδόσεις, μαζί και το βράδυ έξω. Νόμιζα ότι αρέσω κι εγώ σε εκείνον, παρόλο που αυτός πάντα ήταν πιο μαζεμένος. Εγώ είμαι λίγο περισσότερο διαχυτική. Σε κάποιες φάσεις ήθελα τόσο πολύ να τον φιλήσω, αλλά κάπου πάγωνα και το άφηνα. Άρχισα να φτάνω στο αμήν κάποια στιγμή και το παίρνω απόφαση να του πω ότι τον θέλω. Και ενώ εγώ είμαι έτοιμη να του μιλήσω, αυτός μου εκμυστηρεύεται ότι είμαι η καλύτερή του φίλη και ποτέ δεν είχε μια τόσο αληθινή φίλη σαν και μένα και πόσο τυχεροί είμαστε και τέτοια. Τα συμπεράσματα δικά σου...

Ωχ, ωχ, ωχ! Εξομολόγηση-κρύος ιδρώτας ήταν αυτό! Φίλη, θα στο πω. Είσαι άτυχη και τυχερή μαζί. Ίσως να μπορούσες να το διακρίνεις εξαρχής, τόσο καιρό που κάνατε παρέα και εκείνος ούτε μια κίνηση για ένα φιλί, ίσως και όχι. Δεν έχει και πολλή σημασία τώρα. Χρειάζεται να κάτσεις να σκεφτείς, αν αντέχεις και θέλεις να γίνετε φίλοι με όλο το πακέτο (που αυτό συνεπάγεται να τον βλέπεις να βγαίνει με άλλες κοπέλες κ.λπ. κ.λπ.). Παρ’ όλα αυτά, αν έχεις την ανάγκη να του εξομολογηθείς τα συναισθήματά σου, να το κάνεις και να είσαι ξεκάθαρη. Αυτό μπορεί να σας απομακρύνει, αλλά σημασία έχει να είσαι εσύ πιστή στον εαυτό σου πάνω απ’ όλα, ώστε να μπορείς να στηρίξεις την όποια εξέλιξη στην όποια σχέση σας.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice