Mίλα μου βρόμικα: Είναι καχύποπτος με όλους και με όλα

Αν αργήσω να έρθω στο σπίτι, ενώ ξέρει πού είμαι, αρχίζει τις παράνοιες του τύπου «και πού ξέρω εγώ, αν όντως ήσουν εκεί»

Mίλα μου βρόμικα: Είναι καχύποπτος με όλους και με όλα

Αχ Τζένη μου, αν σου πω τι περνάω θα μου δώσεις βραβείο υπομονής! Συγκατοικώ με το αγόρι μου εδώ και έναν χρόνο. Από τότε που μείναμε μαζί, έχει αλλάξει εντελώς. Έχει γίνει πιο ζηλιάρης και πιο πιεστικός από ποτέ. Είναι καχύποπτος με όλους και με όλα. Αν αργήσω να έρθω στο σπίτι, ενώ ξέρει πού είμαι, αρχίζει τις παράνοιες του τύπου «και πού ξέρω εγώ, αν όντως ήσουν εκεί» ή «μου είπες ψέματα ότι είχε κίνηση στον δρόμο και μήπως ήμουν με άλλον» και χίλια δύο τέτοια. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν μια μέρα που εγώ έλειψα αρκετές ώρες από το σπίτι, γιατί μετά τη δουλειά έπρεπε να κάνω κάποια ψώνια και ερχόμενη στο σπίτι βλέπω διάφορα πράγματά μου, ρούχα και φωτογραφίες που ήμασταν μαζί, δίπλα στον κάδο σκουπιδιών κάτω από την πολυκατοικία. Εκνευρίστηκα, μάζεψα τα πράγματά μου, τον έβρισα και πήγα στους γονείς μου. Την άλλη μέρα, με παίρνει τηλέφωνο κλαίγοντας να τα βρούμε ξανά, αλλά εγώ δεν αντέχω άλλο. Τα νεύρα μου έγιναν κουρέλια, αλλά συνεχίζω να τον σκέφτομαι γιατί ακόμα είμαι ερωτευμένη μαζί του. 

Αν διαβάζεις σταθερά αυτή τη στήλη, θα καταλάβαινες –πριν καν στείλεις– ποια είναι η απάντησή μου. Φυσικά και να παραμείνεις στους γονείς σου και πολύ καλά κάνεις και δεν αντέχεις άλλο. Νομίζω ότι αυτό θα σε συμβουλεύουν και οι γονείς σου και οι καλές σου φίλες, γιατί μου φαίνεται σοβαρό το θέμα. Αυτή η έλλειψη εμπιστοσύνης είναι απλά τοξική και για σένα και για τη σχέση σας. Χρειάζεται να κοιτάξει ο ίδιος τα θέματά του με σοβαρό και ώριμο τρόπο. Από την άλλη, εσύ χρειάζεται να προστατεύσεις τον εαυτό σου και να του παρέχεις ένα ασφαλές και ήρεμο περιβάλλον.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice