Mίλα μου βρόμικα: Συμφώνησα να πάμε μία φορά για SUP και τώρα θέλει να πηγαίνουμε συνέχεια

Εγώ είμαι πολύ προσεκτική με τη θάλασσα, δεν μου πολυαρέσει

Mίλα μου βρόμικα: Συμφώνησα να πάμε μία φορά για SUP και τώρα θέλει να πηγαίνουμε συνέχεια ενώ δεν μου πολυαρέσει η θάλασσα

Αχ Τζένη μου, έκανα γκάφα το φετινό καλοκαίρι και τώρα μου έχει στοιχήσει κάπως. Είχαμε πάει για μπάνιο με το αγόρι μου και αυτός έφαγε τα λυσσακά του να ξεκινήσουμε SUP. Εγώ είμαι πολύ προσεκτική με τη θάλασσα, δεν μου πολυαρέσει, και το αγόρι μου πολλές φορές μου λέει ότι είμαι υποχόνδρια και με πειράζει. Anyway, ενέδωσα και λέω, άντε, ας το κάνω κι αυτό. Τώρα, έχω βρει το μπελά μου, γιατί κάθε ΣΚ θέλει να παίρνουμε σβάρνα τις παραλίες της Αττικής και να κάνουμε SUP. Εγώ ακολουθώ φυσικά, αλλά κάπου φτάνει με αυτό το βιολί. Να κάτσουμε και λίγο σπίτι μας. 

Εμένα πάλι δώσε μου παραλία, θάλασσα και εκδρομή και πάρε μου την ψυχή. Ομολογώ, λοιπόν, πως το καταλαβαίνω το αγόρι σου, αλλά αντικειμενικά μιλώντας οφείλω να καταλάβω και τη δική σου την πλευρά. Το έχω ξαναπεί. Δεν χρειάζεται τα ζευγάρια να τα κάνουν όλα μαζί. Μπορεί να πάρει έναν φίλο του να πηγαίνει για SUP κι εσύ να καλείς τις φίλες σου για πιτζάμα πάρτι. Δώστε λίγο χώρο ο ένας στον άλλον, ακολουθήστε ο καθένας τα θέλω του και τα ενδιαφέροντά του και μετά θα είστε ακόμη πιο καλά όταν θα είστε μαζί.