Fashion Girls: Key Accessory by Ευτυχία Ιωαννίδου

Kαινούργιο πρόσωπο στο design, παρουσιάζει χειροποίητα αξεσουάρ με χρώμα, ζωντάνια και παιδική διάθεση

114739-643733.jpg
Τάνια Δελή |

Kαινούργιο πρόσωπο στο design, η σχεδιάστρια δερμάτινων αξεσουάρ Ευτυχία Ιωαννίδου έρχεται με την ονομασία Key Accessory και παρουσιάζει χειροποίητες δερμάτινες τσάντες και αξεσουάρ που κυριολεκτικά πετάνε σπλας από χρώμα, ζωντάνια και παιδική διάθεση στο καλοκαίρι που έφτασε. 

28.jpg

Πέντε πράγματα που ταιριάζουν με τις τσάντες που φτιάχνετε...
1. Τα boyfriend jeans 2. Αυτή η περιέργεια του ταξιδευτή να γνωρίσει τον κόσμο 3. Τα ξύλινα γυαλιά 4. Όλα τα χρώματα 5. Τα crop tops.

11.jpg

Περιγράψτε μας το αγαπημένο σας καλοκαιρινό φόρεμα...
Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω αγαπημένο φόρεμα, αν και θα βρεις αρκετά στην ντουλάπα μου! Έχω αδυναμία στα παντελόνια και αγαπημένο μου καλοκαιρινό ρούχο είναι οι ψηλόμεσες παντελόνες και οι ολόσωμες φόρμες.

1.jpg

Από τις τσάντες που φτιάχνετε, ποια είναι δική σας προσωπικά αγαπημένη;
Δεν θα ’θελα να ξεχωρίσω καμία δημιουργία αλλά δεν μπορώ να μην έχω αδυναμία στο oldschool backpack. Ήταν από τα πρώτα μου σχέδια που μόλις ολοκληρώθηκε αγαπήθηκε αμέσως από φίλους και δασκάλους και πάνω σε αυτό το σχέδιο στηρίζεται ολόκληρη η συλλογή Colorpop. Στάθηκε η αρχή για πολλά όμορφα πράγματα και πάντα θα είναι ένα ξεχωριστό σχέδιο για μένα.

23.jpg

Ποιες είναι οι δυσκολίες κατασκευής μίας χειροποίητης δερμάτινης τσάντας;
Οι δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει κανείς με την κατασκευή που στηρίζεται γενικά πάνω σε δέρμα είναι το ίδιο το υλικό! Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και προσηλωμένος πάνω του γιατί δεν συγχωρεί λάθη και αστοχίες! Βέβαια όλα είναι θέμα εξάσκησης και θέλησης. Θέλει λίγο πάθος και τρέλα σε ό,τι κάνεις και όλα μετά γίνονται πιο εύκολα!

34.jpg

Ποια άλλα υλικά σας γοητεύουν για να δημιουργήσετε;
Η αλήθεια είναι ότι, όπως το δέρμα, δεν με γοητεύει κάποιο άλλο υλικό. Μου αρέσει όμως πολύ ο πειραματισμός οπότε στην πορεία ίσως προκύψει κάποια αλχημεία υλικών. 

7.jpg

 

[[{"fid":"528793","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false,"field_text[und][0][value]":"Η δημιουργός Ευτυχία Ιωαννίδου"},"type":"media","field_deltas":{"7":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false,"field_text[und][0][value]":"Η δημιουργός Ευτυχία Ιωαννίδου"}},"link_text":null,"attributes":{"class":"media-element file-default","data-delta":"7"}}]]

 

Βρείτε τις τσάντες της Ευτυχίας στο www.keyaccessory.com

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice