Αλλαγή διάθεσης με καλοκαιρινό Helmi Bazaar, έως 70% έκπτωση

Το καθιερωμένο bazaar αλλάζει στέκι και έρχεται στο Booze Cooperativa

Helmi Bazaar: Καλοκαιρινό bazaar με 70% έκπτωση σε νέο στέκι στο κέντρο της Αθήνας, στο Booze Cooperativa (Κολοκοτρώνη 57).

Αλλαγή διάθεσης, αλλαγή εποχής και αλλαγή τοποθεσίας!

Το γνωστό σε όλους μας και πλέον καθιερωμένο καλοκαιρινό Bazaar της εταιρίας Helmi, φέτος αλλάζει στέκι και μάς καλεί στο Booze Cooperativa (Κολοκοτρώνη 57), χώρο διασκέδασης και πολιτισμού, από την Παρασκευή 28/5 έως την Κυριακή 6/6 με εκπτώσεις έως 70%.

Helmi Bazaar με εκπτώσεις έως 70%

Helmi Bazaar με εκπτώσεις έως 70%

Μια ευκαιρία συνάντησης για να ψωνίσουμε, να ακούσουμε μουσική, να περάσουμε ευχάριστα και ταυτόχρονα να ενισχύσουμε την κοινωνική κουζίνα «O άλλος άνθρωπος», αφού μέρος των εσόδων θα διατεθεί εκεί.

Για να μπορέσουμε όμως να συμμετάσχουμε, επειδή δεν μπορούμε να είμαστε όλοι μαζί, κλείνουμε ραντεβού ώστε να τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, τόσο για τους πελάτες όσο και για το προσωπικό, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση μας.

Helmi Bazaar με εκπτώσεις έως 70%

Helmi Bazaar με εκπτώσεις έως 70%

Για να εξασφαλίσουμε την είσοδο μας, μπαίνουμε στο helmi.gr και πατάμε στη κατηγορία Bazaar. Στη συνέχεια κλείνουμε το ραντεβού μας επιλέγοντας την ημέρα και την ώρα που μας εξυπηρετεί. Σε κάθε χρονική περίοδο, ο αριθμός των εισιτηρίων είναι περιορισμένος ώστε να τηρείται πάντα το επιτρεπόμενο όριο ατόμων εντός του χώρου.

Στο καλοκαιρινό Bazaar της Helmi, όλα τα αγαπημένα μας ρούχα και μια πολύ μεγάλη ποικιλία από παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ για το καλοκαίρι θα διατίθεται με έκπτωση έως 70%.

Helmi Bazaar με εκπτώσεις έως 70%

Info: Booze Cooperativa, Κολοκοτρώνη 57, Αθήνα, www.helmi.gr/helmibazaarpage

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice