Waterbags: Όταν η μόδα και η τέχνη συναντιούνται για καλό σκοπό

Γιατί μια τσάντα Waterbags είναι more than a bag!

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Οι τσάντες Waterbags προσκαλούν καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό να κοσμήσουν με τα σχέδιά τους τις τσάντες της φετινής συλλογής για καλό σκοπό.

Για το καλοκαίρι του 2021, οι Waterbags μεταφράζουν το πιο αγαπημένο γυναικείο αξεσουάρ σε έναν καμβά-statement, όπου συναντούνται η μόδα, η τέχνη, η οικολογία και το κοινωνικό έργο. Προσκάλεσαν, επομένως, 53 καταξιωμένους και ανερχόμενους καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό να κοσμήσουν με τα σχέδιά τους τις τσάντες της φετινής συλλογής για καλό σκοπό.
fragkoydaki_maria_1.jpg
Μαρία Φραγκουδάκη

Οι Μαρία Φραγκουδάκη, Όλγα Μηλιαρέση Φωκά, Λεώνη Γιαγδζόγλου, Στέλλα Καπεζάνου, Ειρήνη Καραγιαννοπούλου, Βασίλης Καρούκ, Δάφνη Κωστoπούλου, Βασίλης Παπαγεωργίου, Ζωή Ξεμαντήλωτου, Isabel Dempsey, Tom Dempsey είναι μερικοί από τους καλλιτέχνες που ζωγράφισαν τις Waterbags του φετινού καλοκαιριού. Μαζί τους και οι μικροί ανερχόμενοι καλλιτέχνες του Νηπιαγωγείου της σχολής Μωραΐτη και του 2ου Νηπιαγωγείου Σκοπέλου, που δημιούργησαν εντυπωσιακά σχέδια πέρα από κάθε φαντασία.

Εκτός από εικαστικές και πανέμορφες, οι Waterbags είναι εύχρηστες και θα σε συνοδεύσουν παντού, από την πόλη και τα ψώνια μέχρι τις βραδινές εμφανίσεις και τις διακοπές στην παραλία!

kapezanoy_stella.jpg
Στέλλα Καπεζάνου

Οι Waterbags είναι eco-friendly, φτιάχνονται στην Ελλάδα από 100% βαμβάκι, έχουν μοντέρνο origami like πατρόν και αμέτρητα σχέδια που είναι φτιαγμένα για όλους και όλες. Η τιμή τους είναι συμβολική, με τα έσοδα των πωλήσεων να χρηματοδοτούν προγράμματα και δωρεές για την ενίσχυση των τοπικών κοινωνιών και των απομακρυσμένων περιοχών της Ελλάδας. Έτσι, με την αγορά μιας limited edition τσάντας συμβάλλεις στο όραμα των Waterbags να φέρουν την αλλαγή και να κάνουν την πρόσβαση στην παιδεία, τον πολιτισμό και την υγεία σε όλα τα μέρη της χώρας πιο εύκολη.

dempsey_isabel.jpg
Isabel Dempsey

Το κοινωνικό έργο των Waterbags για το 2021 επικεντρώθηκε στα νησιά της Σχοινούσας και της Σκοπέλου πραγματοποιώντας δωρεά σχολικού εξοπλισμού στο γυμνάσιο Σχοινούσας και κάνοντας δωρεά 40 μαρμάρινων βάσεων για παγκάκια στον λιμένα της Σκοπέλου. 

karoyk_vasilis.jpg
Βασίλης Καρούκ

Από το 2018 μέχρι σήμερα το brand στηρίζει και παρέχει έμπρακτα τη βοήθειά του σε όλη τη νησιωτική χώρα, αλλά και την Αττική. Μια από τις πιο χαρακτηριστικές δράσεις είναι αυτή που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα τον Αύγουστο του 2020, σε συνεργασία με το The Home Project, στο οποίο έγινε δωρεά 100 μασκών για ανήλικους πρόσφυγες, που φιλοξενεί στις δομές του. Στοχεύοντας στην καταπολέμηση του Covid-19 και τη στήριξη του υγειονομικού συστήματος της νησιωτικής χώρας οι Waterbags έχουν δωρίσει μέχρι στιγμής 6.500 μάσκες και ιατρικό εξοπλισμό. 

olga_miliaresi_foka_.jpg
Ολγα Μηλιαρέση Φωκά

Πού θα τις βρείτε: Στα Πωλητήρια του μουσείου Μπενάκη, MOMus - Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, Γκαλερί Ζουμπουλάκη, ξενοδοχεία Μεγάλη Βρεταννία GB Corner Gifts & Flavors και New Hotel, πωλητήριο του Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος Snfccstore και σε ακόμη 40 σημεία σε όλη την Ελλάδα.

Εδώ μπορείτε να βρείτε τη λίστα καλλιτεχνών και συνεργατών

Στήριξε το σημαντικό έργο των Waterbags επιλέγοντας την τσάντα με το σχέδιο του καλλιτέχνη που αγαπάς!

waterbags.gr  @water_bags

papageorgioy_vasilis.jpg
Βασίλης Παπαγεωργίου

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice