Remixshop: Kορυφαία second hand μόδα με σεβασμό στο περιβάλλον

Καινούργια (outlet) ή σχεδόν καινούργια (second hand) ρούχα που έχουν μια δεύτερη ευκαιρία

Πώς συνδυάζονται μόδα και βιωσιμότητα. Το remixshop.com διαθέτει καινούργια (outlet) ή σχεδόν καινούργια (second hand) ρούχα που έχουν μια δεύτερη ευκαιρία.

Ο κόσμος άργησε αλλά συνειδητοποίησε ότι το μέλλον δεν του χαρίζεται, πρέπει να το κερδίσει. Αυτή η αφύπνιση οδήγησε τις νέες γενιές να επενδύουν στη βιωσιμότητα και τα brand που τη στηρίζουν. Ειδικά τα τελευταία χρόνια, έχει απογειωθεί η αγορά μεταχειρισμένων και vintage ρούχων σε ολόκληρο τον κόσμο, με τους εκπρόσωπους της Gen Z γενιάς να δείχνουν πώς συνδυάζονται μόδα και second hand κομμάτια. Σε όλους αρέσει άλλωστε να ψωνίζουμε και όλοι έχουμε ονειρευτεί ρούχα που δυστυχώς δεν μπορούσαμε να πληρώσουμε. Ευτυχώς και για εμάς και για το περιβάλλον, υπάρχουν καταστήματα όπως το remixshop.com που διαθέτει ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ πολυτελών και casual brands, είτε ελαφρώς μεταχειρισμένα σε άψογη πάντα κατάσταση (second hand) είτε περασμένων συλλογών (outlet) σε καλύτερες τιμές.

Remixshop

Το remixshop.com είναι ένα από τα μεγαλύτερα online καταστήματα second hand και outlet αγορών στην Ευρώπη. Στις σελίδες προστίθενται περίπου 10.000 κομμάτια καθημερινά, ενώ γενικά στο site μπορεί να βρει κανείς περισσότερα από 200.000 είδη ρουχισμού και αξεσουάρ για άνδρες, γυναίκες και παιδιά. Εδώ έχεις την ευκαιρία να αποκτήσεις τα ρούχα των ονείρων σου σε τιμές που μπορείς να υποστηρίξεις –φτάνουν στο -75%-, αφού έχεις τη δυνατότητα να βάλεις στα «αγαπημένα» το κομμάτι που σου αρέσει και να το παρακολουθείς μέχρι να αντιστοιχεί στο ποσό των χρημάτων που θα ήθελες να διαθέσεις.

Remixshop

Με το μότο «reuse.reduce.remix», το remixshop.com εκφράζει την περιβαλλοντοκεντρική του φιλοσοφία. Στις σελίδες του τα καινούργια (outlet) ή σχεδόν καινούργια ρούχα (second hand) έχουν μια δεύτερη ευκαιρία. Μακριά από τον υπέρμετρο καταναλωτισμό των φθηνών ρούχων που φθείρονται γρήγορα και η απόρριψή τους επιβαρύνει το περιβάλλον, το συγκεκριμένο eshop προωθεί την επιλογή ποιοτικών, επώνυμων ρούχων σε λογικές τιμές. Επιμηκύνοντας τον κύκλο ζωής ενός υφάσματος, μειώνεται η ανάγκη παραγωγής νέων υφασμάτων και κατ’ επέκταση η ζημιά στο περιβάλλον. Ακόμη, αν μετάνιωσες για εκείνη την αγορά της φούστας ή αν είναι κάτι που δεν φοράς πια αλλά είναι σχεδόν καινούργιο, το remixshop.com σου δίνει τη δυνατότητα να το πουλήσεις μέσω της υπηρεσίας «Sell to Remix» και να λάβεις απευθείας πίστωση για κάθε κομμάτι που εγκρίνεται.

Remixshop

Αγοράζοντας ή πουλώντας οποιοδήποτε κομμάτι στο remixshop.com γίνεσαι μέρος μιας αλυσίδας που σέβεται το περιβάλλον και κάνει επιλογές που το προστατεύουν. Τι είναι πιο fashionable από ποτέ; Η βιώσιμη μόδα και όσοι τη στηρίζουν.

IG: remixshop.official, FB: remixgreece

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice