Maison Francis Kurkdjian: Τα συλλεκτικά χριστουγεννιάτικα αρωματικά κεριά Pomme d’amour, Pain d’epices και Mon beau Sapin
MFK - Holiday 2021 - Secondary visual - Triptych
Shopping

Μύρισαν Χριστούγεννα: Tα αρωματικά κεριά του Francis Kurkdjian

O οίκος του γάλλου αρωματοποιού και πλέον νέου δημιουργού αρωμάτων και για τον Dior, κυκλοφόρησε τη συλλεκτική σειρά αρωματικών κεριών για την πιο όμορφη εποχή του χρόνου.

«Το Παρίσι ως δώρο»: Κυκλοφόρησε η νέα σειρά με αρωματικά κεριά του οίκου Francis Kurdjian για τα Χριστούγεννα.

Τα αρώματά του καταφέρνουν να σε κάνουν να αισθάνεσαι μοναδικός. Το φαινόμενο Francis Kurkdjian με το σπάνιο χάρισμα να φτιάχνει αρώματα που μιλούν στην καρδιά και στο θυμικό όλων των ανθρώπων, κυκλοφορεί για τις γιορτές μια σειρά από αρωματικά κεριά. «Το Παρίσι ως δώρο» ονομάζει τη σειρά και μας προσκαλεί να ακολουθήσουμε το ταξίδι ενός ice skater, όπως βλέπουμε και στο βίντεο.

Merry go-round the world - Maison Francis Kurkdjian

Ο ταξιδευτής με τα παγοπέδιλα ξεκινά από το Παρίσι και επισκέπτεται το Λονδίνο κι έπειτα το Central Park της Νέας Υόρκης, τη Σανγκάη και τη Μόσχα, για να καταλήξει και πάλι στη χιονισμένη Πόλη του Φωτός. Η σειρά των χριστουγεννιάτικων αρωματικών κεριών του Maison Francis Kurdjian περιλαμβάνει τρεις συλλεκτικές εκδοχές: το οικείο άρωμα Pomme d’amour, με νότες μήλου, το Pain d’epices με ευωδιές από πορτοκάλι, μέλι, κανέλα και γλυκάνισο και το Mon beau Sapin, με σώμα ξυλώδες να φέρνει το σπίτι το άρωμα του ελάτου.

Maison Francis Kurkdjian: Τα συλλεκτικά χριστουγεννιάτικα αρωματικά κεριά Pomme d’amour, Pain d’epices και Mon beau Sapin
1, 2, 3 Noel! Scented candles trio

Κάθε κερί είναι ζωγραφισμένο με φανταστικές παραστάσεις που θα φέρουν το χριστουγεννιάτικο πνεύμα στο σπίτι σας αλλά και στα γιορτινά τραπέζια: ένα τέτοιο βαζάκι και μερικά λουλούδια μπορούν να αποτελέσουν το ιδανικό center piece για τη μεγάλη γιορτή που φέτος ελπίζουμε να γιορτάσουμε.

«Στην καμπάνιας μας, το ταξίδι του Παριζιάνου πατινέρ μας σε όλο τον κόσμο ξεκινά και καταλήγει στη γενέτειρά του», δήλωσε ο Kurkdian. «Το Παρίσι είναι το σπίτι μου και μια ατελείωτη πηγή έμπνευσης για μένα. Είναι, λοιπόν, απόλυτη χαρά για μένα να μοιράζομαι την ομορφιά του και το πνεύμα των γιορτών με τον κόσμο». Πριν μερικές ημέρες άνοιξε και το πρώτο pop up χριστουγεννιάτικο «πάρκο» Maison Francis Kurdjian στο Neiman Marcus στο Ντάλας των Η.Π.Α. Καραμελωμένα μήλα στο χιονισμένο πάρκο, μια βόλτα με πατίνια ανάμεσα στα στολισμένα δέντρα, μια απόδραση στον κόσμο της χαράς.

Τα προϊόντα Μaison Francis Kurkdjian μπορείτε να τα βρείτε στα Attica (City Link & Golden Hall)

Το πρώτο pop up χριστουγεννιάτικο «πάρκο» Maison Francis Kurdjian στο Neiman Marcus στο Ντάλας των Η.Π.Α.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice