15 ιδέες χριστουγεννιάτικων δώρων για άντρες και γυναίκες με στιλ

Η συλλογή της Calvin Klein έχει τα ρούχα που όλοι θέλουν

Calvin Klein: Η χειμωνιάτικη συλλογή προσφέρει τα τέλεια δώρα για άντρες και γυναίκες που προσέχουν το στιλ τους.

Έχοντας να ψωνίσεις δώρα για αγαπημένους, συναδέλφους, παιδιά και φίλους αυτά τα Χριστούγεννα, η λίστα μπορεί να μοιάζει ατελείωτη και εσύ να νιώθεις ότι δεν ξέρεις από πού να αρχίσεις. Ξέρουμε και οι δύο ότι σκοπός δεν είναι να πάρεις ένα δώρο απλά για να πεις ότι πήρες, γι' αυτό καταβάλλεις κάθε προσπάθεια να βρεις κάτι αξιόλογο που θα εκτιμηθεί και θα δείξει ότι ενδιαφέρεσαι. Πάρε μια βαθιά ανάσα, διώξε τον πανικό και δες παρακάτω μερικές ιδέες που μπορεί να σε βοηθήσουν να διαλέξεις. Η Calvin Klein είναι μια σταθερή επιλογή όταν αναζητώ δώρα για τους αγαπημένους μου ή... εμένα! Stylish ανδρικά και γυναικεία κομμάτια από υφάσματα κορυφαίας ποιότητας με εξαιρετική εφαρμογή. Ρούχα που αγκαλιάζουν το streetwear στιλ αλλά μπορούν να συνδυαστούν με οτιδήποτε και να φορεθούν από το πρωί ως το βράδυ. Για να κάνω τη ζωή σου ακόμα πιο εύκολη, ξεχώρισα μερικά από τα πιο ωραία κομμάτια της συλλογής στις κορυφαίες τάσεις του χειμώνα. You're welcome.

Το κομψό εκρού και μπεζ
Κάθε outfit που περιλαμβάνει εκρού ή μπεζ χρώματα δείχνει πολύ κομψό. Ένα εκρού πουλόβερ ή ένα μπεζ παντελόνι είναι ο ιδανικός τρόπος να «φωτίσεις» ένα χειμερινό σύνολο.

Μακρύ εκρού puffer μπουφάν

Μπεζ πουκάμισο

Το all time classic μαύρο
Με το μαύρο δεν μπορείς ποτέ να κάνεις λάθος. Το αγαπημένο χρώμα του χειμώνα ταιριάζει σε κάθε στιλ, σε κάθε περίσταση, σε κάθε σωματότυπο. Το λατρεύουν όλοι και δικαιολογημένα.

Κορμάκι με τετράγωνο ντεκολτέ

Γυναικείο πουλόβερ με μεγάλο ζιβάγκο γιακά

To passepartout denim
Το τζιν αποτελεί σημαντικό κομμάτι των εμφανίσεών μας γιατί είναι βολικό, ανθεκτικό και συνδυάζεται με όλα τα χρώματα και σχέδια.

Τζιν μίνι φούστα

Η νέα συλλογή Calvin Klein είναι διαθέσιμη στα ομώνυμα καταστήματα στην Αθήνα στο Golden Hall και The Mall Athens, στη Θεσσαλονίκη στο Mediterranean Cosmos και στο ολοκαίνουριο calvinklein.gr.