Χριστούγεννα στο Les Connaisseurs

Χριστουγεννιάτικα στολίδια και art de la table, αποστάγματα και σαμπάνιες, κεριά και ονειρικά πανετόνε από το αγαπημένο κατάστημα στο Golden Hall

Les Connaisseurs: Το κατάστημα στο Golden Hall με τα υπέροχα χριστουγεννιάτικα είδη, ποτά και διακοσμητικά.

Η φιλοξενία στα δικά μου μέτρα: μας αρέσουν τα σπιτικά τραπέζια, οι σπιτικές γιορτές. Πριν την πανδημία και πόσω μάλλον τώρα πια, προτιμάμε κυρίως την κατ’ οίκον διασκέδαση, με εξαίρεση τα εστιατόρια που με την πορεία τους έχουν αποδείξει ότι μπορείς να τα εμπιστεύεσαι. Στα καλέσματα αυτών των γιορτών, μαζί με το δώρο για τους οικοδεσπότες, θα κρατάμε κι ένα rapid. Κάντε το κι εσείς.

Les Connaisseurs Υφασμάτινες πετσέτες τυλιγμένες με διακοσμητικά στο τραπέζι

Η σπιτική γιορτή έχει κούραση, βέβαια, αλλά έχει εκείνη την ιδιωτική θαλπωρή που θα χαλαρώσει τους καλεσμένους σου και ο χρόνος δεν θα πιέζει. Να ετοιμάσεις το μενού, να στρώσεις το τραπέζι, να βάλεις τα κρασιά να παγώνουν. Το Les Connaisseurs μετατρέπει κάθε δείπνο σε μιαν ανεπανάληπτη γιορτή.

LES CONNAISSEURS Κερί από τη σειρά Baobab

LES CONNAISSEURS Κερί από τη σειρά Baobab

Πρωταγωνιστές για μένα είναι τα κεριά Baobab που με τα απαράμιλλα αρώματα δημιουργούν πάντα την ιδανική ατμόσφαιρα. Το εφετινό συλλεκτικό κι εορταστικό Hazo Noely έχει αρώματα κανέλας, κεχριμπαριού και ξύλου Cashmere. Το κρύσταλλό του είναι ντυμένο με κόκκινο νήμα πλεγμένο από γυναίκες συνεργάτιδες της Baobab Collection στη Μαδαγασκάρη.

LES CONNAISSEURS Συλλεκτική σειρά κεριών Hazo Noely, από τη συλλογή Baobab Collection, από €100 έως €585

Για το τραπέζι, μπορείτε να πάρετε τις (σαν υφασμάτινες) χειροπετσέτες μιας χρήσης που αλλάζουν την εικόνα του τραπεζιού, λινά τραπεζομάντηλα αλλά και σουπλά με ασορτί υφασμάτινες πετσέτες σε εορταστικά χρώματα. Μαζί, τα κρυστάλλινα ποτήρια, οι σαλατιέρες, οι μαρμάρινες επιφάνειες κοπής και τα σετ σερβιρίσματος, θα ανανεώσουν την εικόνα του τραπεζιού σας.

Είδη σερβιρίσματος

Τα γαλλικά κρασιά παραδοσιακών οινοποιείων (λευκά, ροζέ, κόκκινα και sparkling) θα συνοδεύσουν τις μαγειρικές επιλογές σας, όπως και οι σάλτσες και οι μουστάρδες L’ Epicurien και τα φουά γκρα Ducs dy Gascogne. Μπορείτε να επιλέξετε για welcome drink τα bellini ή τα prosecco Cipriani του θρυλικού Harry’s Bar. Μην ξεχάσετε να πάρετε και το απίστευτο πανετόνε Cipriani: βιστείτε, δεν φτάνουν για όλους.

LES CONNAISSEURS, Φιάλες ποτού Bellini Cipriani

Μπορείτε να κερδίσετε 1 φιάλη Bellini εδώ.

Εφέτος, οι γιορτές είναι διαφορετικές. Θα είναι πιο συνειδητές, πιο ζεστές, πιο φροντισμένες. Το Les Connaisseurs, από το 1989 όταν και άνοιξε στη Χάρητος στο Κολωνάκι, είναι πάντα δίπλα στις μικρές και μεγάλες στιγμές της ζωής μας. Στις μεγάλες χαρές, στις καθημερινές απολαύσεις. Πέρυσι, κατάφεραν να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους μέσα από τηλεφωνικές παραγγελίες και το e shop. Φέτος, η Λιάνα και οι συνεργάτες θα είναι πάλι εκεί, στο φιλόξενο κατάστημά της στο ισόγειο του Golden Hall.

LES CONNAISSEURS Σπιτικές μαρμελάδες

Εσείς με ποιον θα περάσετε τις γιορτές; Με όποιον κι αν επιλέξετε, στο Les Connaisseurs θα βρείτε δώρα, τα οποία μάλιστα μπορούν να στείλουν όπου θέλετε εσείς. Διότι αυτός είναι ο πυρήνας της φιλοσοφίας του Les Connaisseurs: φίνα φιλοξενία σε κάθε επίπεδο.

LES CONNAISSEURS Τσάι Noel Bleu

Les Connaisseurs: Εμπορικό κέντρο Golden Hall, Κηφισίας 37Α, Μαρούσι, τηλ. 2107239195

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice