Από τη βιτρίνα του 5226 της Σίλιας Κριθαριώτη στο Golden Hall
Από τη βιτρίνα του 5226 της Σίλιας Κριθαριώτη στο Golden Hall
Shopping

Όλα στο κόκκινο: τα δώρα του Αγίου Βαλεντίνου

Διαλέγουμε από πινιάτες μέχρι τα ρούχα της Σίλιας Κριθαριώτη που θα προσφερθούν για μία ημέρα με έως -70% έκπτωση στο κατάστημα του Golden Hall

Προτάσεις δώρων για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

Ο έρωτας οφείλει να γιορτάζεται κάθε μέρα, ο Άγιος Βαλεντίνος είναι μια ωραία αφορμή. «Kι όπως θα ’πεφτε η βροχή, για φαντάσου, φορτωμένους όλους τους ερωτευμένους, σε μια τσίγκινη σκεπή, κι από πάνω ο Θεός, με τον Άγιο Βαλεντίνο, σ’ αγαπώ και δε σε δίνω κανενός», όπως τραγουδούσε η Βίκυ Μοσχολιού τους στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου. Τάματα, ευχές και μανιφέστα για μια γιορτή που αγαπάμε και λίγο πιο πολύ αγαπάμε να μισούμε.

Η καρδιά Minas
Στις μικρές και τις πιο μεγάλες χαρές της ζωής, τα κοσμήματα Minas είναι εκεί να υπενθυμίζουν ορόσημα και να υπογραμμίζουν αισθήματα. Οι καρδιές του από οξειδωμένα ή γυαλιστερά μέταλλα (ασήμι)  και έντονο κόκκινο κρέμονται στο ύψος της καρδιάς, μέσα ή έξω από το ρούχο.
Eμμ. Μπενάκη 8, Κηφισιά 2106233577

Minas, Heartbeat

Lovers’ Piniata
Ο εξαιρετικά συμπαθής και ταλαντούχος pastry chef Αντώνης Σέλεκος (με πορεία στον Scorpios και στο Funky Gourmet), αποφάσισε για τη γιορτή των ερωτευμένων να δημιουργήσει πινιάτες: μαύρη σοκολάτα από το Εκουαδόρ, νότες καραμέλας με ανθό αλατιού, τραγανό μπισκότο καστανής ζάχαρης με φουντούκια, κρέμα σοκολάτα γάλακτος & φρέσκα σμέουρα. Μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες ιδέες: από τον χειμώνα του 2020, φτιάχνει τα πιο ωραία πανετόνε της πόλης.
Antonis Selekos conceptual desserts, Εριφύλης 2, Παγκράτι, 2107248888 

Lovers’ Piniata από τον pastry chef Αντώνη Σέλεκο

Τα πιγκουινάκια του Fresh
Σοκολατένιοι πιγκουίνοι συμβολίζουν την παντοτινή αγάπη και είναι φτιαγμένοι από σοκολάτα γάλακτος υψηλής ποιότητας Callebaut. Στις αποχρώσεις του λευκού, του καφέ και του μπορντό πιγκουίνου, η επικάλυψη είναι από λευκή σοκολάτα, ενώ ο ροζ είναι από σοκολάτα Ruby.
Πατριάρχου Ιωακείμ 6, Κολωνάκι 2107293453

Σοκολατένιοι πιγκουίνοι από το Fresh

MAC Challenge Accepted
Ένα κόκκινο κραγιόν αρκεί να σε μεταμορφώσει, να σου αλλάξει τη διάθεση. Το Love Me lipstick γιορτάζει τον έρωτα στην απόχρωση που εσείς επιθυμείτε. Μάλιστα, αυτήν την περίοδο τρέχει και η καμπάνια #MACChallengeAccepted: Δείξτε τα makeup looks που μπορείτε να δημιουργήσετε με τα προϊόντα MAC. To έκανε και η Σερ και η Saweetie.

MAC - Love Me lipstick

Τα κεριά Les Connaisseurs
Για τούτη τη γιορτή, η Λιάνα Πατρώνη έβαλε σε χειροποίητα κουτιά δυο φανταστικά κεριά Baobab: το Women που αναδίδει να γυναικείο άρωμα πούδρας με νότες μανόλιας, τριαντάφυλλου και μόσχου και το Gentlemen με νότες από ρούμι, ζαφορά και λάβδανο.
Les Connaisseurs στο Golden Hall, 2107239195, 2106814366

Κεριά Les Connaisseurs

Σ’ αγαπώ μ’ ένα βιβλίο
Μέχρι να γεννηθεί ο Άρης, στις επετείους, γιορτές και στον Άγιο Βαλεντίνο, έπαιρνα στη Μία δώρο ένα παραμύθι. Ας είναι καλά ο Oliver Jeffers που είναι πολυγραφότατος και δημιουργικότατος κι έτσι είχα πάντα ένα βιβλίο του για να γράψω όσα ήθελα να πω. Δοκιμάστε να αγοράσετε ένα βιβλίο αντί για κάρτα.
Booktique, Πατριάρχου Ιωακείμ 21, 2107235425

Booktique

Only for you!
One. Day. Only. Για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου παραδοσιακά η Σίλια Κριθαριώτη επιφυλάσσει στις αγαπημένες της φίλες μοναδικές προσφορές και εκπτώσεις που αγγίζουν το 70% για τα ρούχα της pret-a-porter συλλογής της 5226. Επισκεφθείτε το 5226 store στο Golden Hall για να ονειρευθείτε με τα μάτια ανοιχτά μπροστά στην μοναδική, για μία ακόμη φορά, βιτρίνα.

Από τη βιτρίνα του 5226 της Σίλιας Κριθαριώτη στο Golden Hall

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice