Ανακάλυψε ποια είναι τα δικά σου απαραίτητα εσώρουχα για κάθε μέρα

Η Intimissimi παρουσιάζει βαμβακερά εσώρουχα σχεδιασμένα για την ομορφιά

Intimissimi: Το ιταλικό brand παρουσιάζει βαμβακερά εσώρουχα για όλες τις γυναίκες που επιθυμούν να είναι ο εαυτός τους.

«Η ομορφιά βρίσκεται παντού, η ομορφιά στην κάθε γυναίκα. Ανακαλύψτε ποια είναι τα δικά σας απαραίτητα εσώρουχα για κάθε μέρα. Για κάθε περίσταση».

Φέτος για ακόμα μία φορά, η Intimissimi παρουσιάζει βαμβακερά εσώρουχα σχεδιασμένα για την ομορφιά. Βασικά κομμάτια όπου η απλότητα και η άνεση του φυσικού βαμβακιού συνδυάζονται με καθαρές και βασικές γραμμές που φτάνουν σε μέγεθος έως και 7B. Για όλες τις γυναίκες που αρνούνται να είναι οτιδήποτε άλλο παρά μόνο ο πραγματικός εαυτός τους, που επιθυμούν να είναι μοναδικές μέσα από τη διαφορετικότητά τους. Το brand ενσαρκώνει τη θηλυκότητα χωρίς όρια, σε όλες τις όψεις και φόρμες του.

Ξανθιά γυναίκα με μπλε σουτιέν και εσώρουχο στέκεται όρθια με φόντο κήπο

Η απόλυτη ιταλική αριστοτεχνία της Intimissimi, μαζί με τη διαρκή έρευνα και προσεκτική επιλογή υφών με την καλύτερη απόδοση, έχουν ως αποτέλεσμα νέα σχήματα και σιλουέτες που αγκαλιάζουν το γυναικείο σώμα. Κομμάτια που είναι σχεδιασμένα για κάθε γυναίκα, γιατί κάθε γυναίκα είναι όμορφη με τον δικό της τρόπο. Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, το να είσαι γυναίκα σήμερα σημαίνει να αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου, επιλέγοντας εσώρουχα που δεν σε συσφίγγουν αλλά αναδεικνύουν και κολακεύουν το σώμα, για να αισθάνεσαι αυτοπεποίθηση και απόλυτη άνεση.

Μελαμψή γυναίκα με γκρι σουτιέν και εσώρουχο καθισμένη μπροστά από μπεζ τοίχο

«Πέρα από κάθε μορφή, πέρα από κάθε λειτουργία, σχεδιασμένα για το δικό σας σώμα»

Η Intimissimi προσφέρει ένα μοναδικό προϊόν σε προσιτή τιμή, επειδή η ομορφιά είναι ένα καθολικό αγαθό, για όλους: πολλά νέα σουτιέν με μέγεθος έως και 7B, από €21,90. Ανάμεσα στα διαφορετικά στυλ για να επιλέξουμε, υπάρχει το σουτιέν Tiziana με προφορμαρισμένα cups ή το balconette σουτιέν Greta χωρίς ραφές στις cups. Ακόμα και οι cups του τρίγωνου σουτιέν Lara έχουν προσαρμοστεί για μεγαλύτερο ντεκολτέ, με επιλογή τιράντες χιαστί στην πλάτη. Έπειτα το Emma, ένα τρίγωνο σουτιέν χωρίς ραφές στα cups, ή για τις πιο αθλητικές, ένα πιο μοντέρνο cotton bralette με ένα tank top cut και ένα λάστιχο κάτω από το ντεκολτέ. Όλα αυτά μπορούν να συνδυαστούν με τα δημοφιλή σλιπ του brand, ή τα νέα κομμάτια της συλλογής, όπως τα σλιπ με λεπτά ή στρινγκ.

Ξανθιά γυναίκα με μπλε σουτιέν και εσώρουχο καθιστή με φόντο κήπο

Μελαμψή γυναίκα με γκρι σουτιέν και εσώρουχο καθισμένη μπροστά από μπεζ τοίχο

«Επειδή το φυσικό έχει καλύτερη αίσθηση. Το βαμβάκι στο δέρμα σας, έχει καλύτερη αίσθηση»

#intimissimicares project: Διαφάνεια

«Η βελτίωση είναι μέρος της κουλτούρας μας. Αυτή είναι η άποψή μας για τη βιωσιμότητα.»

Ξανθιά γυναίκα με μπλε σουτιέν και εσώρουχο καθιστή με φόντο κήπο

Από την ίδρυσή της, η Intimissimi έχει καθιερωθεί όχι μόνο για την ποιότητα και την ομορφιά των ρούχων της, αλλά επίσης για τον εκτεταμένο έλεγχο γύρω από την αλυσίδα παραγωγής. Το 94% των προϊόντων που πωλήθηκαν στα καταστήματα Intimissimi έχουν παραχθεί από εργοστάσια με έδρα στην Ιταλία και το εξωτερικό. Αυτή η απόφαση επιτρέπει στη διαχείριση παραγωγής να συντονιστεί με άλλες φάσεις της εφοδιαστικής αλυσίδας, εξασφαλίζοντας την τελική αφοσίωση στις ανάγκες του brand και την κατάργηση μεσαζόντων. Με αυτόν τον τρόπο, είναι εφικτό να διατηρηθεί η υψηλή ποιότητα σε προσιτή τιμή.

Μελαμψή γυναίκα με γκρι σουτιέν και εσώρουχο καθισμένη μπροστά από μπεζ τοίχο

Cotton Bras up to D cup

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice