Μοντέλα με τζιν ρούχα Calvin Klein
© Calvin Klein
Shopping

Ο απόλυτος οδηγός για το τέλειο total denim look

Ποια κομμάτια πρέπει να υπάρχουν στη ντουλάπα σου και πώς θα τα συνδυάσεις

Total denim look: Η νέα συλλογή Calvin Klein έχει όλα τα κομμάτια που χρειάζεσαι για να πετύχεις αυτό το στιλ.

Το τζιν αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι οποιασδήποτε ανδρικής ή γυναικείας σύγχρονης γκαρνταρόμπας γιατί κυκλοφορεί σε πολλά σχέδια και χρώματα, φοριέται εύκολα και συνδυάζεται με όλα. Ένα από τα διαχρονικά trends σε σχέση με αυτό το ρούχο είναι το total denim look, το οποίο μπορεί να είναι κομψό και καλαίσθητο –αν ακολουθήσεις τα σωστά βήματα- ή να θυμίζει κυριλέ καουμπόι στο κόκκινο χαλί (βλέπε Μπρίτνεϊ Σπίαρς και Τζάστιν Τίμπερλεϊκ στα 90s). Ας ξεκινήσουμε με το ποια κομμάτια πρέπει να έχεις στη ντουλάπα σου και στη συνέχεια θα βρεις tips για το πώς να τα συνδυάσεις.

Μοντέλο με τζιν ρούχα Calvin Klein
© Calvin Klein

Τζιν πουκάμισο
Το ιδανικό item για ένα total denim look. Μπορείς να το συνδυάσεις εύκολα με ένα τζιν παντελόνι που θα σε συνοδεύσει από το γραφείο μέχρι τη βραδινή έξοδο. Μπορεί να είναι ένα απλό, βασικό ή διακοσμημένο με patches, πέρλες, κεντήματα, κτλ. Μπορεί ακόμα και να έχει λεπτομέρειες δαντέλας στο γιακά ή στα μανίκια, αλλά το απλό unisex είναι η πιο ασφαλής και σίγουρη επιλογή.

Μοντέλο με τζιν ρούχα Calvin Klein
© Calvin Klein

Τζιν παντελόνι
Το τζιν παντελόνι, ανεξαρτήτως χρώματος, φοριέται με όλα, από το πιο απλό ντύσιμο μέχρι το πιο εκλεπτυσμένο. Το καλύτερο είναι ότι τα τζιν παντελόνια κυκλοφορούν σε πολλά σχέδια ώστε να ταιριάζουν σε κάθε ανδρικό ή γυναικείο σώμα. Είναι ανθεκτικά και άνετα και για αυτό αξίζει μια θέση στη ντουλάπα όλων.

Μοντέλο με τζιν ρούχα Calvin Klein
© Calvin Klein

Τζιν μπουφάν
Άλλο ένα ρούχο πασπαρτού, ιδανικό για τις ενδιάμεσες εποχές, Άνοιξη και Φθινόπωρο που μπορεί να φορεθεί πάνω από total denim look ή ως casual λεπτομέρεια σε ένα πιο κομψό ντύσιμο παντελόνι-πουκάμισο ή φόρεμα. Πλέον, το oversized κόψιμο είναι το πιο δημοφιλές και μας αρέσει πολύ, ειδικά με γυρισμένα μανίκια.

Μοντέλο με τζιν ρούχα Calvin Klein
© Calvin Klein

Τι πρέπει να προσέχεις σε ένα total denim outfit:

♦ Μπορείς να επιλέξεις ένα μονοχρωματικό look όμως οι αποχρώσεις των τζιν κομματιών θα πρέπει να ταιριάζουν απόλυτα. Αν δεν μπορείς να το πετύχεις, προτίμησε την αντίθεση ανάμεσα σε ένα πολύ ανοιχτόχρωμο και ένα κλασικό τζιν. Απόφυγε οπωσδήποτε τόνους που μοιάζουν κάπως αλλά δεν είναι ίδιοι γιατί το αποτέλεσμα θα δείχνει πρόχειρο και πολύ casual.

♦ Εμπλούτισε το σύνολο με κοσμήματα ή αξεσουάρ, όπως μια τσάντα, μια κορδέλα μαλλιών ή ένα καπέλο.

Μοντέλο με τζιν ρούχα Calvin Klein
© Calvin Klein

♦ Καλό είναι να κρατάς ισορροπία στους όγκους. Αν θέλεις να φορέσεις oversized τζιν μπουφάν, προτίμησε στενό παντελόνι και το αντίθετο.

Μοντέλο με τζιν ρούχα Calvin Klein
© Calvin Klein

♦ Τα πιο κομψά σύνολα με τζιν γίνονται με αποχρώσεις του γκρι, λευκού ή μπεζ, καθώς η απουσία του κλασικού μπλε δίνει έναν πιο εκλεπτυσμένο τόνο στο casual ύφος του υφάσματος.

Μοντέλο με τζιν ρούχα Calvin Klein
© Calvin Klein

♦ Σε ένα total denim σύνολο πρέπει να υπάρχει ένα σημείο αναφοράς. Μπορεί να είναι η εσωτερική μπλούζα, ίσως τα παπούτσια ή η τσάντα. Ακόμα και το τζιν μπουφάν με τις ζωγραφιές και τα κεντήματα. Κάτι να «ενοχλεί» στο μάτι πάντως.

Μοντέλο με τζιν ρούχα Calvin Klein
© Calvin Klein

Στη νέα συλλογή Calvin Klein, το αγαπημένο μας brand με παράδοση στο denim, θα βρεις δεκάδες κομμάτια ιδανικά για να εμπλουτίσεις τη ντουλάπα σου και να δημιουργήσεις denim layering σύνολα. Ίσια σε στιλ 90s και chinos παντελόνια, unisex κομμάτια, κεντημένα logos, ελαφριά ξεβάμματα και ανακυκλωμένα υφάσματα είναι τα χαρακτηριστικά της συλλογής που θα σε ενθουσιάσει με το απαράμιλλο στιλ της. Η νέα συλλογή Calvin Klein είναι διαθέσιμη στο calvinklein.gr, στην Αθήνα στο Golden Hall & The Mall Athens, στη Θεσσαλονίκη στο Mediterranean Cosmos, στο ομώνυμο κατάστημα στην Πάτρα και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice